ملاقات وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با نماینده‌ مردم کاپیسا در ولسی‌جرگه و معاون شورای ولایتی

rahyab
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۲ - ۹:۵۰
2

۱۲، قوس، ۱۳۹۹
محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با محترم محمد اقبال صافی نماینده مردم کاپیسا در ولسی‌جرگه و محترم محمد محفوظ صافی معاون شورای ولایتی آن ولایت دیدار و گفتگو کرد.
ابتدا نماینده گان مردم کاپیسا، از فعالیت ها و مدیریت سالم وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث اظهار قدر دانی نموده گفتند: ولایت کاپیسا از جمله ولایات به شدت آسیب پذیر در برابر حوادث طبیعی بوده بنأ این ولایت به بودجه و امکانات بیشتر از پیش در امور رسیدگی به حوادث، نیاز دارد.
آنها افزودند: در حال حاضر ولایت کاپیسا در بخش وقایه و کاهش خطر پذیری در برابر حوادث به پروژه های اضطراری بیشتر نیازمند است چون با تطبیق این پروژه ها برای صد ها خانواده مصونیت در برابر انواع حوادث می توان ایجاد کرد.
سپس محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث پس از استماع صحبت های آنان از بهر بروز حوادث؛ اطمینان داد که اقدامات همه جانبه در بخش کاهش‌دهی خطرات به ویژه تطبیق پروژه های وقایوی در ولایت کاپیسا صورت خواهد گرفت. همچنان وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث افزود که با منظوری طرح جامع مدیریت حوادث، این وزارت توانمندی بیشتری را جهت رسیدگی به متضررین خواهد یافت.

4

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۱:۴۷
Background image

مصئون‌سازی کتله سنگ بزرگ در معرض خطر سقوط در ولایت کنر

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر یک کتله سنگ بزرگ را که در حالت لغزش قرار داشت و حدود ۲۰ منزل مسکونی را در ولسوالی دانگام در معرض تهدید جدی قرار داده بود، به‌گونه‌ای مصئون تخریب. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۰:۱۹
Background image

کشف و خنثی‌سازی مهمات منفجرناشده در ولایت کندز

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز با هماهنگی مؤسسه MCPA و با حمایت تیم دوم واکنش سریع این مؤسسه، در مرکز ولایت کندز انواع مواد منفجر ناشده باقی‌مانده از جنگ‌های گذشته را کشف و به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۹:۲۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز برای ۳۵۰ خانواده کمک‌های خوراکی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز، برای ۳۵۰ خانواده مهاجر، مستحق و نیازمند در ولسوالی‌های چهاردره، گلتپه و علی‌آباد آن ولایت کمک‌های خوراکی توزیع نمود.

در این پروسه با حضور. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .