ملاقات وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با رئیس شورای ولایتی لوگر

محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در دفتر کارش با محترم حسیب الله استانکزی رئیس شورای ولایتی ولایت لوگر دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار رئیس شورای ولایتی ولایت لوگر روی چالش ها و مشکلات ناشی از حوادث طبیعی در آن ولایت صحبت کرد و خواهان تطبیق برنامههای وقایوی ارسال کمک های بیشتر برای متضررین ناشی از حوادث شد.
در همین حال محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث پس از استماع صحبتهای رئیس شورای ولایتی لوگر گفت: طرح جامع ملی مدیریت حوادث ترتیب گردیده که بعد از تائیدی طرح متذکره در کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث در منصه اجرا قرار خواهد گرفت. همچنان به رئیس شورای ولایتی لوگر از ارسال بسته های مواد غیر غذایی جمهوری خلق چین و مواد غذایی به این ولایت اطمینان داد.