معاون نماینده خاص سرمنشی عمومی سازمان ملل برای افغانستان؛ از تسریع روند کمک رسانی برای زلزله زدگان ولایت خوست و پکتیکا خبر داد

rahyab
شنبه ۱۴۰۱/۵/۱ - ۱۶:۹
News PIc

خوست-31سرطان1401
محترم مولوی شرف الدین مسلم، معین وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، در حالیکه محترم خلیفه سراج الدین حقانی وزیر امور داخله امارت اسلامی نیز حضور داشت با مارکس پوتزل، معاون نماینده خاص سرمنشی عمومی سازمان ملل برای افغانستان و سرپرست یوناما در ولایت خوست جهت تسریع کمک‌رسانی برای زلزله‌زده‌گان دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست مولوی شرف الدین مسلم، معین وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در کنار تشکری از کمک‌های بشردوستانه موسسات ملی و بین المللی و دفتر سازمان ملل، گفت: نیاز است تا پس از رسیدگی به نیازمندی‌های عاجل زلزله‌زده‌گان، به آنان اسکان دایمی ساخته شود و از سازمان ملل خواهان همکاری در این زمینه شد.
آقای مسلم ضمن یاد آوری از ادامه پس لرزه ها در پکتیکا و خوست و سیلاب های اخیر در کشور افزود که نیاز است تا کمک‌های بشردوستانه ادامه داشته و روند رسیدگی تسریع بخشیده و جهت مدیریت بهتر کمک‌های بشردوستانه و ایجاد شفافیت میان ادارات مربوطه و موسسات هماهنگی های تقویت شود.
در ادامه مارکس پوتزل، معاون نماینده خاص سرمنشی عمومی سازمان ملل برای افغانستان، بر تسریع روند کمک رسانی وعده سپرده و از اعمار ۲۰۰۰ منزل برای زلزله‌زده‌گان خبرداد.

News Image

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۲:۴۵
Background image

آغاز کار ساخت دیوار گبیونی و تغییر مسیر آب دریا به‌منظور حفاظت از منابع حیاتی در ولایت پنجشیر

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، کار ساخت یک دیوار گبیونی در ولسوالی حصه‌اول ولایت پنجشیر رسماً از سوی ریاست آمادگی مبارزه با. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۱:۳۳
Background image

ادامهٔ پاک‌سازی ساحهٔ تولید برق سولری غضنفر گروپ از مواد منفجرناشده در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

بر بنیاد تفاهم‌نامهٔ امضا‌شده میان ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسهٔ ماین‌پاکی DAFA و با هماهنگی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ، مؤسسهٔ یادشده، روند پاک‌سازی ساحهٔ. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۱:۳۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان برای ۶۰ خانواده مستحق کمک‌های نقدی و غیرخوراکی توزیع نمود

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه PU-MAI، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان با حمایت این مؤسسه و سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، پس از. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .