ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۳۳۰ خانواده آسیب‌دیده از زلزله کمک‌های نقدی توزیع کرد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۰:۲۲
news image

بر اساس تفاهم‌نامه امضا‌شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و شورای مهاجرین دنمارک (DRC)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر با حمایت این نهاد، پس از انجام سروی، برای ۳۳۰ خانواده متضرر از زلزله اخیر در ولسوالی دره‌پیچ آن ولایت کمک‌های نقدی توزیع نمود.

در این روند و با حضور مسئولان، به هر خانواده مبلغ ۹٬۲۰۰ افغانی پرداخت گردید که در مجموع مبلغ سه میلیون و سی و شش هزار (۳٬۰۳۶٬۰۰۰) افغانی پول نقد برای این تعداد خانواده اختصاص یافته بود.

تاریخ: ۱۴۴۷/۷/۱۰ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۱:۲۸
Background image

کارهای پاک‌کاری رسوبات سیلبرها در ولایت کنر مورد نظارت قرار گرفت

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر از جریان کارهای پاک‌کاری رسوبات سیلبرها در شماری از ولسوالی‌های آن ولایت نظارت به‌عمل آورد.

این فعالیت‌ها که از سوی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۰:۵۸
Background image

تکمیل و بهره‌برداری از ساخت پنج پلچک در ولسوالی شاجوی ولایت زابل

بر اساس هماهنگی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت زابل با سازمان بین المللی( IOM)، چهار پلچک کوچک و یک پلچک بزرگ در قریه چمبران ولسوالی شاجوی آن ولایت، با هزینه‌ای حدود ۱۴٬۰۰۰ دالر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۳۳۰ خانواده آسیب‌دیده از زلزله کمک‌های نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا‌شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و شورای مهاجرین دنمارک (DRC)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر با حمایت این نهاد، پس از انجام سروی، برای ۳۳۰. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .