ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هلمند برای ۳۶ خانوادۀ آسیب‌دیده از سیلاب کمک‌های نقدی و غیرخوراکی توزیع کرد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۰:۳۹
تصویر خبر

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هلمند، با حمایت سازمان‌های IOM، SI، UNICEF، WFP، UNFEA و UNHCR، پس از تکمیل سروی خانواده‌های آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر در ولسوالی‌های نادعلی و مارجه آن ولایت، فوراً برای ۳۶ خانوادۀ سیلاب‌زده کمک‌های نقدی و غیرخوراکی توزیع کرد.

در این روند، در حضور مسئولان، از سوی سازمان IOM برای هر خانواده ۱ عدد کِت کمپل، ۲ عدد چراغ، ۱ عدد کِت آشپزخانه و از جمله خانواده‌های یادشده برای ۱۵ خانواده، برای هر یک یک بستۀ سرپناه اضطراری، از سوی سازمان UNICEF برای هر خانواده ۱ بستۀ صحی، از سوی دفتر WFP برای هر خانواده ۲۰۰ کیلو آرد، ۲۵ کیلو دال‌نخود، ۱۸.۲ کیلو روغن، ۲ کیلو نمک، ۲.۱ کیلو بسکویت، از سوی سازمان UNFEA برای هر خانواده ۱ بستۀ صحی، از سوی سازمان UNHCR از جمله خانواده‌های یادشده برای ۲۱ خانواده، برای هر یک ۱ باب خیمه توزیع شد و از سوی مؤسسۀ SI برای هر خانواده مبلغ ۵,۵۱۰ افغانی توزیع گردید که در مجموع یکصد و نود و هشت هزار و سه‌صد و شصت (۱۹۸,۳۶۰) افغانی برای خانواده‌های یادشده اختصاص یافته بود.

تاریخ: ۱۴۴۷/۱۰/۲۱ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۲:۱۱
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا برای ۲ خانواده بی‌جا شده در اثر جنگ‌های اخیر کمک عاجل توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا، برای ۲ خانواده بی‌جا شده در اثر جنگ‌های اخیر با کشور همسایه، که از ولسوالی دندی‌پتان آن ولایت به ولسوالی احمدخیل بی‌جا شده بودند، کمک‌های عاجل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۴۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل برای ۳۷ خانواده آسیب‌دیده کوچی کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد

به اساس هدایت مقام محترم اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل در قریه‌های زمه و مشواڼۍ تپه مربوط ولسوالی کلکان و قریه‌های گوسفندرې و منجی داغ مربوط. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۳۷
Background image

نظارت از روند ساخت یک دیوار گبیونی در ولایت لغمان

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان تیم تخنیکی را به منظور نظارت از روند ساخت دیوار گبیونی در قریه سنگر هارون‌خیل ولسوالی علینگار اعزام نمود.

این دیوار گبیونی به طول ۳۰۰ متر با. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .