ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۲۷۵ خانواده بسته‌های حفظ‌ الصحه و آب توزیع کرد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲ - ۱۶:۲۱
news image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با حمایت مالی سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، پس از انجام سروی، برای ۲۷۵ خانواده نیازمند در ولسوالی هسکه‌مینه این ولایت، بسته‌های حفظ‌ الصحه و آب توزیع نمود.
در این روند که با حضور مسئولین صورت گرفت، به هر خانواده ۸ قالب صابون دست‌شویی، ۲ عدد شامپو، ۱ عدد سطل آب، ۲ عدد کریم دندان، ۲ عدد بشکه آب، ۲ عدد آفتابه برای وضو، ۳ بسته قرص کلورین، ۲ عدد بیک، ۸ قالب صابون لباس‌شویی، ۱ عدد پارچه تصفیه آب، و ۴ بسته کوټکس.
همچنین قابل ذکر است که علاوه بر کمک به این خانواده‌ها، به ۸ مدرسه نیز کمک صورت گرفت که برای هر مدرسه ۱ عدد بیلر آب، ۱ کارتن صابون دست‌شویی و ۱ عدد کاسه توزیع شد.

تاریخ: ۱۴۴۶/۱۰/۲۳ هــ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۵:۱۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۳۵۶ خانواده مستحق کمک نقدی توزیع کرد

براساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و کمیته بین‌المللی نجات (IRC)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با همکاری این مؤسسه، برای ۳۵۶ خانواده مستحق در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۴:۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بادغیس کار پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری جوی آب را در ولسوالی بالامرغاب افتتاح نمود

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بادغیس، در راستای کاهش خطرات ناشی از حوادث قدرتی و حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر، پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری جوی آب را در منطقه خم شاهزاده مربوط. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۲:۴۵
Background image

کار تخریب سنگ‌های در معرض لغزش در ولسوالی دولت‌شاه ولایت لغمان آغاز شد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاء شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه خدمات اجتماعی و بشردوستانه آسیا (CWSA) و با هماهنگی و همکاری ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان، کار تخریب. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .