ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان وردک برای ۱۰۰ تن از کارگران محلی در بدل کار کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۲:۲۵
تصویر خبر

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان وردک، برای ۱۰۰ تن از کارگران محلی در ولسوالی جلریز که به مدت ۱۰ روز در بازسازی و ترمیم سرک عمومی آن ولسوالی که در اثر سیلاب‌های اخیر تخریب شده بود، کار کرده بودند، بسته‌های کمکی غذایی و غیرغذایی توزیع نمود.
در چوکات این کمک‌ها، برای هر کارگر ۵۰ کیلو آرد، ۵۰ کیلو شکر، یک کیلو چای سیاه، دو جلد بروشرهای آموزشی سازمان یونیسف و ۲۸ پاکت کلورین توزیع گردید.
در جریان توزیع، مولوی فیض‌الله جلالی، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان وردک گفت که ما همواره تلاش می‌کنیم تا در چنین پروژه‌ها، باشندگان محل را برای تقویت وضعیت اقتصادی‌شان به کار گماریم و در آینده نیز زمینه اجرای پروژه‌های مشابه را فراهم سازیم.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۵/۲۱ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۲:۴۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان برای ۱۲۴ خانواده مستحق، کمک‌های غیرخوراکی توزیع کرد

براساس تفاهم‌نامهٔ امضا‌شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه OCHR، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان با حمایت مالی این مؤسسه، برای ۱۲۴ خانواده مستحق در قریه‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۲:۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان برای ۳۲۲ خانوادۀ مستحق کمک‌های نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه بین‌المللی حمایت از کودکان، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان با حمایت مالی این مؤسسه، پس از انجام سروی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۰:۳۰
Background image

کار ساخت یک دیوار استنادی در بازارک ولایت پنجشیر تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

مبنی بر شفقت عالی‌قدر امیر المومنین حفظه الله تعالی که برای تمام ولایایت یک یک پروژه وقاوی به ارزش یک میلیون افغانی منظور کرده بود و بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .