ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ برای خانواده‌های شهدا ناشی از حوادث مساعدت نقدی توزیع کرد

rahyab
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۷ - ۹:۴۱
news  image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ، برای ۹ خانواده در ولسوالی‌های چهارکنت، کشنده، نهرشاهی و شهر مزار شریف که اعضای فامیل شان را از اثر لغزش زمین، انفجار بالون گاز و حریق از دست داده بودند مساعدت نقدی توزیع کرد.
قابل ذکر است که برای هر خانواده شهید مبلغ ۴۰٫۰۰۰ افغانی به صورت نقدی و در حضور داشت هیئت موظف از اداره‌های محلی توزیع شد.

تاریخ: ۱۴۴۶/۵/۱۵
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۵:۶
Background image

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و موسسه مهاجرین کندهار به ارزش مجموعی مبلغ یک‌صد و نودهزار و یک‌صد و شش(۱۹۰,۱۰۶) دالر به امضا رسید

پیش از چاشت امروز چهارشنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در دفتر کاری خود با بشیر احمد خالد، مدیر برنامه‌های موسسه مهاجرین کندهار دیدار و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۴:۴۹
Background image

کار پرکاری اطراف یک پلچک در ولایت غور جریان دارد

به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غور کار پُرکاری اطراف یک پلچک شش‌متری را در قریۀ خارستان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۴:۴۵
Background image

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه بین‌المللی ورلد ویژن به ارزش مجموعی مبلغ(۱,۲۷۱,۰۰۰) یک میلیون و دوصد و هفتاد و یک هزار دالر امضا شد

امروز، چهارشنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در دفتر کاری خود با عبدالوهاب آرش رئیس مؤسسه بین‌المللی ورلد ویژن، دیدارو تفاهم‌نامه همکاری. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .