ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان، کار پروژه ساخت دیوار استنادی را در ولسوالی دوشی آغاز کرد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۳ - ۱۱:۳
news image

براساس تفاهم‌نامه امضاشده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و بنیاد آغاخان برای اسکان (AKAH)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان، کار پروژه ساخت دیوار استنادی را در قریه زراغه ولسوالی دوشی آن ولایت، به‌گونه رسمی آغاز نمود.

مراسم افتتاح این پروژه با حضور مسئولان ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان، مسئولان محلی، متنفذین، جوانان و شماری از باشندگان منطقه برگزار شد. اشتراک‌کنندگان این پروژه را گامی مهم در راستای کاهش خطرات ناشی از سیلاب و حفاظت از جان و مال مردم عنوان کردند.

این پروژه با هزینه دو میلیون و دوصد هزار (۲٬۲۰۰٬۰۰۰) افغانی اجرا می‌شود. با تکمیل آن، خسارات احتمالی ناشی از سیلاب به‌گونه چشمگیری کاهش یافته و حدود ۱۸۵ تا ۲۰۰ خانواده، زمین‌های زراعتی، جاده‌ها و سایر تأسیسات عامه از خطر سیلاب مصون خواهند شد.

باشندگان محل از تلاش‌ها و خدمات ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان و بنیاد آغاخان برای اسکان (AKAH) قدردانی کرده و خواستار اجرای پروژه‌های مشابه کاهش خطرات در سایر مناطق آسیب‌پذیر این ولایت شدند.

مسئولان ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان تأکید کردند که کاهش خطرات ناشی از حوادث قدرتی، ارتقای سطح مصونیت جوامع و حفاظت از مناطق آسیب‌پذیر از اولویت‌های اساسی این اداره است و به همین منظور، اجرای پروژه‌های وقایوی و انکشافی با هماهنگی نهادهای همکار ادامه خواهد یافت.

تاریخ: ۱۴۴۸/۱/۲۸ هـ ق 

اداره آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۳
Background image

۳۳ قلم مواد منفجره ناشده در ولایت پروان کشف و به‌گونه مصون از بین برده شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان با همکاری تیم نهم مؤسسه ماین‌پاکی DAFA، عملیات جست‌وجو و پاک‌سازی مواد منفجره ناشده را در روستای ازباشی اولیای ولسوالی بگرام آن ولایت انجام داد.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۰
Background image

تدویر جلسه اداری هفته‌وار اداره آمادگی مبارزه با حوادث

به اساس تصمیم ماده (۱) مصوبه شماره (۱۵) مورخ ۱۶/۵/۱۴۴۳ شورای وزیران، جلسه اداری هفته‌وار اداره آمادگی مبارزه با حوادث به ریاست محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره و با حضور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

۱۳۶۷۶ مترمربع ساحه در ولسوالی نهرسراج ولایت هلمند از وجود ماین‌ها و مهمات منفجر ناشده پاکسازی و مصئون شد

بر اساس تفاهم‌نامه میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه DRC و با هماهنگی و همکاری ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هلمند، با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه مذکور، ۱۳۶۷۶ مترمربع ساحه. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .