ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان برای ۱۸۱۰ خانواده آسیب‌پذیر و نیازمند مساعدت نقدی توزیع کرد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ - ۲۳:۲۴
NA

بر اساس تفاهم‌نامه امضاشده بین اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه خدمات اجتماعی جهانی در آسیا (CWSA)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان با حمایت موسسه متذکره پس از سروی، برای ۱۸۱۰ خانواده نیازمند و آسیب‌دیده در مرکز آن ولایت کمک‌های نقدی توزیع نمود.
در این روند، با حضور مسئولین، به هر خانواده مبلغ ۲۹۲۰ افغانی توزیع گردید که در مجموع مبلغ ۵,۲۸۵,۲۰۰ (پنج میلیون، ۲۸۵ هزار و ۲۰۰) افغانی برای این خانواده‌ها اختصاص یافته بود.
قابل ذکر است که مؤسسه CWSA در ماه‌های آینده نیز برنامه‌هایی برای توزیع کمک‌های نقدی زمستانی به این خانواده‌ها دارد.

تاریخ: ۱۹/ ۸/ ۱۴۴۶
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۶:۴
Background image

کشف و خنثی‌سازی چهار حلقه ماین در ولایت سمنگان

بر اساس تفاهم‌نامه اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با موسسه ماین پاکی اومر، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان، توسط تیم‌های واکنش سریع موسسه مذکور، علمیات پاکسازی ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۵:۴۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کاپیسا برای ۴۵۰ خانواده عودت‌کننده کمک‌های خوراکی توزیع کرد 

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کاپیسا با هماهنگی آمریت امور مهاجرین این ولایت، پس از سروی، برای ۴۵۰ خانواده عودت‌کننده از ایران مواد غذایی توزیع نمود.
در این پروسه با حضور مسوولان،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۴:۵۰
Background image

رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با مسئول هلال‌احمر ترکیه برای افغانستان دیدار کرد

امروز چهارشنبه، الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، با نعیم‌الله کریمی مسئول هلال‌احمر ترکیه برای افغانستان در دفتر کاری‌اش دیدار نمود.
آقای ترابی در. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .