روند توزیع مواد غذایی و غیر غذایی برای دو هزار خانواده بیجاشده و متضرر ناشی از جنگ در لغمان آغاز شد

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۵:۳۸
news

مهترلام_۷جوزا۱۴۰۰

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، در جریان سفرش به ولایت لغمان صبح امروز، روند توزیع مواد غذایی و غیر غذایی، را برای دو هزار خانواده بیجاشده ناشی از جنگ در مهترلام مرکز ولایت لغمان آغاز کرد.

در برنامه آغاز توزیع این کمک ها، غلام بهاوالدین جیلانی، وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، رحمت الله زیارمل، والی ولایت، نمایندگان مردم در شورای ملی و شورای ولایتی و اعضای کمیته ولایتی مبارزه با حوادث حضور داشتند.

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث و والی ولایت، بر توزیع عادلانه این مساعدت ها پس از سروی برای متضررین ناشی از جنگ تاکید نموده و گفتند که برای تمام بیجا شده‌گان رسیدگی صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۹:۵۲
Background image

در ولایت میدان وردک، برنامه‌های آگاهی‌دهی عامه به منظور کاهش و جلوگیری از خطرات احتمالی آتش‌سوزی در میدان شهر برگزار شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان وردک، از طریق اعضای کمیته دایمی مبارزه با آتش‌سوزی، برنامه‌هایی برای آگاهی‌دهی عامه به دکانداران و کسبه‌کاران بازار مرکزی شهر میدان راه‌اندازی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۸:۳۷
Background image

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و‌ موسسه DRC به ارزش مجموعی مبلغ شش‌صد هزار (۶۰۰٫۰۰۰) دالر به امضا رسید

بعد از چاشت امروز سه شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در دفتر کارش با محترم احمد ضیا مایار، معاون موسسه DRC دیدار و تفاهم‌نامه همکاری‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۷:۲۱
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان برای ۳۲ خانواده‌ متضرر و عودت‌کننده اجباری، کمک‌های غذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث سمنگان، پس از سروی، برای ۳۲ خانواده‌ای که به‌گونه اجباری از کشورهای همسایه برگشته‌اند و نیز در نتیجه حوادث طبیعی آسیب دیده‌اند، کمک‌های غذایی فراهم و توزیع. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .