روند توزیع مواد غذایی و غیر غذایی برای دو هزار خانواده بیجاشده و متضرر ناشی از جنگ در لغمان آغاز شد

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۵:۳۸
news

مهترلام_۷جوزا۱۴۰۰

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، در جریان سفرش به ولایت لغمان صبح امروز، روند توزیع مواد غذایی و غیر غذایی، را برای دو هزار خانواده بیجاشده ناشی از جنگ در مهترلام مرکز ولایت لغمان آغاز کرد.

در برنامه آغاز توزیع این کمک ها، غلام بهاوالدین جیلانی، وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، رحمت الله زیارمل، والی ولایت، نمایندگان مردم در شورای ملی و شورای ولایتی و اعضای کمیته ولایتی مبارزه با حوادث حضور داشتند.

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث و والی ولایت، بر توزیع عادلانه این مساعدت ها پس از سروی برای متضررین ناشی از جنگ تاکید نموده و گفتند که برای تمام بیجا شده‌گان رسیدگی صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از وضعیت بیجاشدگان در شهر نو دیدار و غذایی چاشت به آنان توزیع گردید

کابل_ ۲۰ اسد ۱۴۰۰
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، برای بیجاشدگان ناشی از جنگ که در پارک شهر نو جابجا گردیده اند غذایی آماده شده و آب آشامیدنی صحی توزیع نمود.
غلام بهاوالدین جیلانی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

توزیع غذای‌گرم، آب‌آشامیدنی و مواد غیر غذایی برای بیجاشده‌گان در شهر کابل

کابل _ 19 اسد 1400
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شب گذشته، برای 2000خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان، بدخشان، سمنگان، جوزجان و سرپل بیجا و در دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۵۳
Background image

افزایش خشونت‌ها در کشور؛ شماری از بیجاشدگان به کابل پناه آورده‌اند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری می‌گوید که بخاطر رسیدگی به درد و رنج هموطنان آواره و بیجا شده‌ی ما که از ظلم، وحشت، قتل عام، تجاوز به عفت و ناموس، عدم حرمت به حریم خصوصی، باج‌گیری. . .