روند انتقال محموله کمک‌های غذایی برای سیلاب‌زده‌گان ولایت غور آغاز شد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۲ - ۱۰:۲
news image

کابل _ ۱ جوزا ۱۴۰۳
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، روند انتقال محموله کمک‌های غذایی، را جهت رسیدگی به آسیب‌دیده‌گان ناشی از سیلاب‌های اخیر از کابل، به ولایت غور آغاز نمود.
محترم الحاج مولوی عبدالرحمن زاهد، سرپرست وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، ضمن نظارت از جریان این کمک‌های، گفت: سرازیرشدن سیلاب‌هادرسطح کشوربه‌خصوص ولایت غور تلفات جانی وخسارات هنگفت مالی برجا گذاشته و هموطنان ما در آنجا نیاز جدی به کمک‌های بشردوستانه دارند.
مولوی صاحب زاهد افزود که امروز روند انتقال کمک‌های خوراکی شامل؛ ۵۰۰۰ بوری آرد ۵۰ کیلویی، ۲۰۰۰ بوری برنج ۲۵ کیلویی، ۱۰,۰۰۰ لیتر روغن و ۱۰۰ کارتن شیر ملکو آغاز گردیده است. وی بیان کرد که کمک‌های غیر خوراکی شامل؛ ۸۰ خیمه کلان، ترپال، ۵۰۰۰ کمپل و غیر مواد ضروری قبلآ از طریق طیاره به آن ولایت انتقال گردیده است.
سرپرست وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث گفت: پس از رسیدگی به نیازمندی‌های عاجل سیلاب‌زده‌گان، برای آنان منازل شان دوباره ترمیم و اعمار خواهد شد.
قابل یاد آوریست که این کمک‌ها همزمان با سروی در هماهنگی با کمیته توزیع کمک‌ها و مسوولین مقام آن ولایت برای سیلاب‌زده‌گان توزیع خواهد شد.

news image

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۱۶:۵۵
Background image

سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث جهت بررسی وضعیت متضرران خشکسالی و در معرض خطر به ولسوالی دره بوم ولایت بادغیس سفر کرد

امروز سه‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، به هدف بررسی وضعیت مردم آسیب‌دیده از خشکسالی و در معرض خطر و همچنین بررسی روند رساندن آب به این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۷:۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل برای ۳۴۳ خانواده کمک نقدی توزیع کرد

براساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه PIN، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث کابل با حمایت این مؤسسه، برای ۳۴۳ خانواده بی‌بضاعت، آسیب‌دیده و بی‌سرپرست در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۵:۵۸
Background image

سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث پس از سفر به ولایت فراه، از ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هرات دیدن کرد و با والی آن‌ولایت دیدار نمود

امروز دوشنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در ادامه سفرهای کاری خود به منظور بهبود امور اداری ریاست‌های ولایتی، به ولایت هرات سفر نمود. وی. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .