رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با معاون والی نورستان دیدار کرد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۱۹
تصویر خبر

امروز سه‌شنبه،  محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، با محترم الحاج مولوی فیصل مختار، معاون والی نورستان و مولوی سیف‌الله خالد، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث آن ولایت، دیدار نمود.
در این دیدار، معاون والی نورستان از سوی باشندگان این ولایت از رهبری اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث قدردانی کرد و گفت که نورستان یک ولایت کوهستانی است که با خطرات سیلاب‌ها، برف‌کوچ‌ها و لغزش زمین مواجه است؛ بنابراین، نیاز است تا تجهیزات نجات، آموزش‌های تخنیکی و برنامه‌های آگاهی‌دهی عامه افزایش یابد.
در ادامه، آقای ترابی اطمینان داد که این اداره برای همه ولایت‌ها، به‌ویژه مناطق آسیب‌پذیر، برنامه‌های عملی برای کاهش خطرات دارد و به نیازهای ولایت نورستان توجه جدی خواهد شد.
همچنین افزود که اداره همواره تلاش می‌ورزد تا کمک‌ها را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به خانواده‌های آسیب‌دیده برساند و پروژه‌های وقایوی را به‌منظور تأمین امنیت و حفظ جان مردم تطبیق نماید.

تاریخ: ۱۴۴۷/۵/۱۳ هـ.ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۳:۲۸
Background image

دو پروژه آب آشامیدنی در ولسوالی تشکان ولایت بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا‌شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ACTED که تمویل‌کننده پروژه آن AHF می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بدخشان با حمایت مالی این مؤسسه،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار برای ۳۷ خانواده مستحق کمک‌های خوراکی، غیرخوراکی و نقدی توزیع نمود

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار، با هماهنگی مقام ولایت، پس از انجام سروی، برای ۴ خانواده ورثه شهدا، ۳۱ خانواده مستحق و ۲ خانواده مجروحین مربوط آن ولایت، کمک‌های خوراکی،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۲:۴۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ برای ۴۷۸ خانواده مستحق کمک‌های نقدی، خوراکی و غیرخوراکی توزیع نمود

بر اساس تفاهم‌نامه امضا‌شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه Muslim Hand، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ با حمایت این مؤسسه و سازمان بین الملل مهاجرت(IOM)، برای ۴۷۸. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .