دیدار وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با سفیر جاپان؛ اوکادا: جاپان آماده هرنوع همکاری با افغاستان در صورت بروز خشکسالی است
کابل- 20 دلو-1399
غلام بهاوالدین جیلانی، وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، صبح امروز با تکاشی اوکادا، سفیر کشور جاپان مقیم افغانستان، دیدار و روی تعهدات آن کشور در عرصه کمک های بشری به افغانستان صحبت نمودند.
ابتدا غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوداث از کمک های سخاوت مندانه کشور جاپان در دو دهه گذشته با افغانستان تشکری کرده و نقش آن کشور را در باسازی افغانستان ارزنده خواند.
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در رابطه به وضعیت بشری در افغانستان صحبت کرده افزود که در کنار جنگ و حوادث طبیعی، کاهش بارندگی ها در سال جاری احتمال وقوع خشکسالی را نیز بیشتر ساخته است.
سپس تکاشی اوکادا، سفیر کشور جاپان مقیم افغانستان، از دعوت وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در دفتر کارش، تشکری کرده و از کمک 122.2میلیون دالری آن کشور برای افغانستان در بخش های بشردوستانه و توسعوی یاد آوری کرد.
آقای اوکادا همچنان تعهد کرد، که کشور جاپان در صورت بروز خشکسالی در سال آینده، آماده هر نوع همکاری با مردم افغانستان می باشد.
در اخیر دو طرف روی دوستی و همکاری های دوامدار دو کشور دوست صحبت نموده، با اشاره به خدمات داکتر تتسو ناکامورا در قسمت تطبیق پروژ های بشر دوستانه در افغانستان، بر همکاری های دوامدار دو کشور تاکید کردند.
