دیدار سرپرست وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث با رئیس دفتر دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۹/۱۶ - ۹:۱۷
News

کابل – 16 قوس 1400 / 2 جمادی‌الاول 1443
محترم غلام غوث ناصری، معین و سرپرست وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، صبح امروز، در دفتر کارش با خانم ایزابل موسارد کارلسن رئیس دفتر (UN-OCHA) روی افزایش کمک های بشر دوستانه برای متضررین ناشی از جنگ و نا امنی، خشکسالی و زمستان پیش‌رو دیدار و گفتگو نمود.
در این نشست سرپرست وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، در کنار تشکری از کمک‌های بشردوستانه دفتر UN-OCHA برای متضررین ناشی از حوادث روی چالش‌های همچون فقر، خشکسالی، جنگ و حوادث احتمالی در فصل زمستان صحبت نموده گفت: با توجه به وضعیت کنونی کشور نیاز است تا سازمان های بین المللی بیشتر از پیش با ما همکاری نموده و در مدیریت وضعیت متضررین و رسیدگی به آنان در کنار ما قرار داشته باشند.
آقای ناصری پیرامون پلان مدیریت و رسیدگی به حوادث زمستانی و منابع مودر نیاز صحبت نموده و بر هماهنگی و همکاری بیشتر در توزیع کمک‌های بشردوستانه تاکید ورزید.
سپس خانم ایزابل موسارد کارلسن، رئیس دفتر (UN-OCHA) روی وضعیت بشری در افغانستان صحبت نموده گفت: وضعیت بشری در افغانستان یک نگرانی جدی مبدل شده و ما منحیث هماهنگ کننده کمک‌های بشری سازمان ملل با تمام سازمان‌ها در مورد کمک‌های بشردوستانه، متضررین ناشی از حوادث و خطرات احتمالی در فصل سرما با جهان ملل صحبت می‌کنیم.
رئیس دفتر(UN-OCHA) پیرامون پلان کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد صحبت نموده گفت: به اساس این پلان مشخص می گردد که چه تعداد افراد تحت خطرات خشکسالی و حوادث احتمالی در فصل زمستان قرار داردند و در مدیریت وضعیت و رسیدگی به آنان اعلان آمادگی نمود.
در اخیر دو طرف بر همکاری و هماهنگی کامل در رسیدگی و توزیع کمک‌های بشردوستانه تاکید ورزیدند.

News

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۳:۱۲
Background image

ریاست آماد‌گی مبارزه با حوادث ولایت بغلان برای ۳۱۵ خانواده مستحق کمک نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه‌ امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه آغاخان برای اسکان (AKAH)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان با همکاری این مؤسسه، برای ۳۱۵ خانواده مستحق. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۳:۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سرپل برای ۱٬۲۰۷ خانواده مستحق کمک‌های نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ماهو که تمویل‌کننده پروژه آن برنامه جهانی غذا (WFP) می‌باشد، برای ۱٬۲۰۷ خانواده مستحق در مرکز آن ولایت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۳:۱
Background image

کار یک دیوار محافظتی آهن‌کانکریتی در ولسوالی یاوان ولایت بدخشان تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

بر اساس تفاهم‌نامه اداره ملی آماگی مبارزه با حوادث با موسسه اجتماعی و توسعه اقتصادی بنیاد زندگی که تمویل کننده پروژه آن موسسه کنسرن می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بدخشان،. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .