دیدار رئیس عمومی مالی و اداری و سرپرست وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث با معاون بهداشت هلال احمر ایران 

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۴/۷ - ۱۰:۳۹
News

کابل _ 6 سرطان 1401 
غلام غوث ناصری رئیس عمومی و سرپرست وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث با دوکتور نامدار، معاون بهداشت هلال احمر افغانی و حسین رحیمی دپیلمات سفارت ایران مقیم کابل، پیرامون کمک‌های بشردوستانه و صحی برای متضررین زمین‌لرزه اخیر در پکتیکا و خوست دیدار نمودند.
در این نشست سرپرست وزارت رسیدگی به حوادث ضمن تشکری و قدردانی از کمک‌های اولیه و بهداشتی جمهوری اسلامی ایران برای متضررین در پکتیکا و خوست، گفت: افغانستان و ایران دارای فرهنگ، دین و زبان مشترک هستند و نیاز است تا در چنین شرایط با مردم و حکومت افغانستان همکاری نمایند.
آقای ناصری افزود فعالیت های این وزارت غیر سیاسی بوده و بیشتر برای رسیدگی به متضررین و آسیب‌دیده گان حوادث فعالیت  داریم.
وی در این دیدار خواهان کمک‌های فوری بشردوستانه برای متضررین حوادث و همکاری جهت احیای مجدد منازل شد.
در همین حال دوکتور نامدار، معاون بهداشت هلال احمر ایران ضمن ابراز همدری و غم‌شریکی مردم و حکومت ایران برای متضررین ناشی از زلزله اخیر، گفت: کشور ایران در دقایق نخست زمین‌لرزه 3 طیاره کمک‌های عاجل بشری، کمک های صحی همراه با تیم دوکتوران به محل حادثه ارسال نموده است.
آقای نامدار از عمق فاجعه در ولسوالی های گیان، برمل و اسپیری یاد آوری نموده افزود که با نهادهای خیریه، صلیب سرخ و هلال احمرهای سایر کشورها درقسمت همکاری احیاء مجدد منازل تخریب شده صحبت خواهم نمود.

News

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۵:۴۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت تخار برای ۵۶۴ خانواده آسیب‌دیده مساعدت نقدی توزیع کرد 

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای امضاشده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه کورد‌اید، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث حوادث ولایت تخار با حمایت مؤسسه متذکره، برای ۵۶۴ خانواده آسیب‌دیده در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۵:۹
Background image

تدویر برنامه‌های آگاهی‌دهی از خطرات ماین و مهمات منفجر‌ناشده در ولایت بلخ

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ماین‌پاکی هلوترست، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ از روند تطبیق پروژه ماین‌پاکی (AF 014) در شهرک بندری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۴:۳۴
Background image

پاک‌سازی ماین‌ها و مواد منفجره در چند ولسوالی ولایت کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار، با هماهنگی تیم‌های اضطراری ماین‌پاکی هیلوترست و DRC، عملیات پاک‌سازی ماین‌ها و مواد منفجره را در چند ولسوالی آن ولایت انجام داد.
در ولسوالی. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .