حکومت پاکستان وعده کمک‌های بشردوستانه به ارزش 30 میلیون دالر را برای افغانستان سپرد

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۰/۹/۸ - ۸:۵۸
News

کابل- 9 قوس 1400 / 24 ربیع‌الثانی 1443
محترم غلام غوث ناصری معین و سرپرست وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، بعد از ظهر امروز با منصور احمدخان سفیر جمهوری پاکستان مقیم کابل، دیدار و روی تعهدات آن کشور در عرصه کمک های بشری به افغانستان صحبت نمودند.
ابتدا آقای ناصری ضمن تشکری از کمک های سخاوت‌مندانه جمهوری پاکستان طی40 سال‌ گذشته و نقش آن کشور را در امر کمک‌های بشردوستانه و بازسازی در افغانستان ارزنده خواند.
سرپرست وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث ضمن یاد آوری از فرهنگ و دین مشترک میان دو کشور دوست، روی آسیب‌پذیری مردم در فصل زمستان صحبت نموده و از سفیر جمهوری پاکستان خواهان کمک‌های بشری (غذایی، غیر غذایی و صحی) و تدویر برنامه‌های آموزشی جهت ارتقای ظرفیت کارمندان این وزارت شد.
در همین حال منصور احمدخان سفیر جمهوری پاکستان مقیم کابل گفت: کشور پاکستان در کنار امارت اسلامی افغانستان ایستاده است وی علاوه نمود پاکستان به نسبت نزدیکی فرهنگی، دینی و همچنین جغرافیایی به افغانستان از حوادث مشابه برخوردار بوده، و درد مردم افغانستان از این ناحیه برای ما قابل درک می‌باشد و تعهد کمک‌‌های بشردوستانه به ارزش 30 میلیون دالری حکومت پاکستان را به وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث سپرد.
در اخیر سفیر پاکستان وعده کمک‌های غذایی را در آینده نزدیک به وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث سپرده و دو طرف روی دوستی و همکاری های دوامدار دو کشور دوست صحبت نموده، با اشاره به خدمات 40 ساله کشور پاکستان با افغانستان، بر همکاری های دوامدار دو کشور تاکید کردند.

News

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۵:۲۳
Background image

سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث پس از بررسی امور اداری ولایت پنجشیر، از ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان نیز دیدن کرد و با والی این ولایت ملاقات نمود.

امروز دوشنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در جریان سفرش به برخی از ولایت‌های کشور به‌منظور بهبود امور اداری ریاست‌های ولایتی این اداره، به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۴:۴۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه برای ۱۰۵ خانواده عودت‌کننده اجباری کمک‌های غذایی توزیع کرد 

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه، در هماهنگی با کمیته رسیدگی به مشکلات مهاجرین، برای ۱۰۵ خانواده که اخیراً به‌گونه اجباری از کشورهای ایران و پاکستان به ولایت فراه بازگشته‌اند، پس. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۴:۱۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان برای ۱۰۰ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع نمود 

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان با هماهنگی مقام ولایت، برای ۱۰۰ خانواده آسیب‌دیده پس از سروی، کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع نمود.
در این روند که با حضور مسئولان محلی، به هر. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .