جلسه نوبتی کمیته تخنیکی دایمی جلوگیری از آتش سوزی تدویر یافت

rahyab
دوشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۷ - ۱۴:۱
2

کمیته تخنیکی دایمی جلوگیری از آتش سوزی امروز دو شنبه (7 دلو 1398) تحت ریاست محمد قاسم حیدری معین پالیسی و انسجام وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث با اشتراک نماینده‌گان وزارت های مالیه، امور داخله، شهر داری کابل، اداره ملی حفاظت از محیط زیست، اداره تنظیم نفت و گاز، اداره ملی استندرد و اداره اترا پیرامون گزارشات کاری کمیته متذکره برگزار شد.
در این جلسه روی ارایه معلومات در مورد چگونگی گزارش ادارات از تطبیق پلان عملیاتی جلوگیری از آتش سوزی، اقدامات انجام شده و اتخاذ تدابیر احتیاطی پمپ استیشن ها بحث های همه جانبه صورت گرفت.
همچنان به اساس گزارش تیم شناسایی آسیب پذیری مراکز تجارتی و پمپ استیشن ها، در جریان یک‌سال 2721 مرکز تجارتی و 252 پمپ استیشن را سروی و بازرسی نموده و تذکرهای لازم را برای مالکان آنها داده است.
در اخیر جلسه فیصله شد تا اداره اترا از وضعیت آنتن های مخابراتی موجود در شهر کابل تا سه روز آینده معلومات شریک نماید، سروی و بازرسی ها ادامه پیدا کند و ارسال پیشنهاد عضویت دایمی اداره اترا و شرکت برشنا در کمیته به مقام عالی ریاست جمهوری.
 

2

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از وضعیت بیجاشدگان در شهر نو دیدار و غذایی چاشت به آنان توزیع گردید

کابل_ ۲۰ اسد ۱۴۰۰
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، برای بیجاشدگان ناشی از جنگ که در پارک شهر نو جابجا گردیده اند غذایی آماده شده و آب آشامیدنی صحی توزیع نمود.
غلام بهاوالدین جیلانی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

توزیع غذای‌گرم، آب‌آشامیدنی و مواد غیر غذایی برای بیجاشده‌گان در شهر کابل

کابل _ 19 اسد 1400
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شب گذشته، برای 2000خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان، بدخشان، سمنگان، جوزجان و سرپل بیجا و در دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۵۳
Background image

افزایش خشونت‌ها در کشور؛ شماری از بیجاشدگان به کابل پناه آورده‌اند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری می‌گوید که بخاطر رسیدگی به درد و رنج هموطنان آواره و بیجا شده‌ی ما که از ظلم، وحشت، قتل عام، تجاوز به عفت و ناموس، عدم حرمت به حریم خصوصی، باج‌گیری. . .