جلسه رهبری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث تدویر یافت

rahyab
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲ - ۹:۸
News

کابل – ۲ دلو ۱۳۹۹
این جلسه تحت ریاست غلام بهاوالدین جیلانی، وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با حضور مطیع‌الله صافی معین مالی و اداری، محمد قاسم حیدری معین انسجام امور حوادث، روئسا، مشاورین و آمرین بخش‌های مربوطه برگزار شد.
در نخست وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از جریان سفر به ولایات کندز، بدخشان(واخان، پامیر کوچک و پامیر بزرگ) و فاریاب معلومات داده گفت: مردم در بخش مدیریت حوادث از مسئولان این اداره توقع بیشتر دارند بناً تاکید کرد تا تدابیر لازم پیرامون برنامه‌های وقایوی، آمادگی و پاسخ‌دهی عاجل برای آسیب دیده گان اتخاذ شود.
آقای جیلانی با اشاره به دیدار اخیرش با جلالتماب رئیس جمهوری اسلامی افغانستان افزود: همه به عنوان یک تیم منسجم با همسویی، اتحاد نظر و عمل می توانیم اثرات بیشتر حوادث را به حد اقل برسانیم.
در ادامه معین مالی و اداری، معین انسجام امور حوادث، روئسا، مشاورین و آمرین بخش‌های مربوطه، طبق اجندا موضوعات و گزارشات مربوطه شان‌ را ارائه نمودند.
در اخیر وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در جمع‌بندی جلسه روی افزایش 50 بست در تشکیل وزارت، ساخت گدام‌های استراتیژیک در سطح کشور، تدویر جلسه دارالانشاء کمیسیون دولتی مبارزه با حوادث، برنامه های آگاهی دهی و حاضری کارمندان تاکید نموده و به مسئولین پیرامون موضوعات هدایت های لازم را سپرد.
 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از وضعیت بیجاشدگان در شهر نو دیدار و غذایی چاشت به آنان توزیع گردید

کابل_ ۲۰ اسد ۱۴۰۰
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، برای بیجاشدگان ناشی از جنگ که در پارک شهر نو جابجا گردیده اند غذایی آماده شده و آب آشامیدنی صحی توزیع نمود.
غلام بهاوالدین جیلانی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

توزیع غذای‌گرم، آب‌آشامیدنی و مواد غیر غذایی برای بیجاشده‌گان در شهر کابل

کابل _ 19 اسد 1400
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شب گذشته، برای 2000خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان، بدخشان، سمنگان، جوزجان و سرپل بیجا و در دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۵۳
Background image

افزایش خشونت‌ها در کشور؛ شماری از بیجاشدگان به کابل پناه آورده‌اند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری می‌گوید که بخاطر رسیدگی به درد و رنج هموطنان آواره و بیجا شده‌ی ما که از ظلم، وحشت، قتل عام، تجاوز به عفت و ناموس، عدم حرمت به حریم خصوصی، باج‌گیری. . .