جلسه‌ای مشورتی روی جذب کمک های تعهد شده در کنفرانس مدیریت پیامدهای اضطراری سازمان ناتو تدویر یافت

rahyab
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۲/۶ - ۹:۱۷
ِDM1

 این جلسه تحت ریاست مطیع الله صافی معین مالی و اداری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث با حضور روسای، مشاورین و آمرین بخش های مربوط روی طرح رهنمود استفاده از کود 92 حالات اضطرار، سهمیه بندی پول اضطرار به ولایات برگزار شد.
در نخست مطیع الله صافی با اشاره به سفر اخیر اش به کشور شاهی بلژیک گفت: جلسات که در حاشیه کنفرانس پلان اساسی 2020 مقدونیا در بروکسل با مسئول مرکز هماهنگی پاسخدهی به حوادث سازمان ناتو و سفیر کشور مقدونیا مقیم بروکسل وعده همکاری در بخش های تکنالوژی نوین و پاسخدهی به حوادث طبیعی را نموده اند. آقای صافی از مسئولین خواست تا هماهنگی های لازم را در زمینه فراهم نمایند.
همچنان در این جلسه پیرامون طرح رهنمودی استفاده از کود پالیسی 92 طبق فرمان جدید مقام عالی ریاست جمهوری و نهایی سازی رهنمود سهمیه بندی پول اضطرار به منظور رسیدگی به حوادث احتمالی به ولایات بحث های همه جانبه صورت گرفت.
در اخیر جلسه معین مالی و اداری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث به مسئولین هدایت های لازم را در زمینه هماهنگی با دفتر سازمان ناتو و نهایی سازی رهنمود سمهیه بندی پول اضطرار را داد.

dm3


 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از وضعیت بیجاشدگان در شهر نو دیدار و غذایی چاشت به آنان توزیع گردید

کابل_ ۲۰ اسد ۱۴۰۰
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، برای بیجاشدگان ناشی از جنگ که در پارک شهر نو جابجا گردیده اند غذایی آماده شده و آب آشامیدنی صحی توزیع نمود.
غلام بهاوالدین جیلانی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

توزیع غذای‌گرم، آب‌آشامیدنی و مواد غیر غذایی برای بیجاشده‌گان در شهر کابل

کابل _ 19 اسد 1400
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شب گذشته، برای 2000خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان، بدخشان، سمنگان، جوزجان و سرپل بیجا و در دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۵۳
Background image

افزایش خشونت‌ها در کشور؛ شماری از بیجاشدگان به کابل پناه آورده‌اند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری می‌گوید که بخاطر رسیدگی به درد و رنج هموطنان آواره و بیجا شده‌ی ما که از ظلم، وحشت، قتل عام، تجاوز به عفت و ناموس، عدم حرمت به حریم خصوصی، باج‌گیری. . .