توزیع کمک‌های نقدی برای ۲۸۷ خانواده‌ آسیب‌دیده و نیازمند توسط ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۲۲ - ۹:۵۸
تصویر خبر

طبق تفاهم‌نامه امضا شده از سوی مقام محترم اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا با حمایت مالی موسسه IRC، برای ۲۸۷ خانواده آسیب‌دیده و نیازمند که از اثر حوادث طبیعی زیان دیده بودند، پس از سروی دقیق، کمک‌های نقدی توزیع کرد.
قابل ذکر است که در این مرحله، مجموعاً مبلغ ۷۷۴ هزار و ۹۰۰ افغانی در اختیار این خانواده‌ها قرار گرفت و قرار است که معادل ۳۰۰ دلار برای هر خانواده به افغانی، طی چند مرحله توزیع شود.
همزمان، دریافت‌کنندگان این کمک‌ها از ریاست مذکور ابراز رضایت کرده و درخواست کمک‌های بیشتری داشتند.

۱۴۴۶/۵/۱۰
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۱۰:۴۰
Background image

بازدید سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث از مرز میلک و کمپ سازمان بین‌المللی مهاجرت IOM برای مهاجرین در نیمروز

امروز یک‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در ادامهٔ سفر رسمی خود به ولایت نیمروز، از کمپ مهاجرین و کمپ سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۵:۲۷
Background image

سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث از ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هلمند دیدن کرد

امروز شنبه، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، در چارچوب سفر خود به چندین ولایت کشور به منظور بهبود امور اداری ریاست‌های ولایتی این اداره، به ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۴:۴۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل برای ۳۷۵ خانواده نیازمند کمک نقدی توزیع کرد 

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه PIN، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل با همکاری این مؤسسه، برای ۳۷۵ خانواده نیازمند و بی‌سرپرست در قریه. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .