تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و موسسه خدماتی جوانان افغان به ارزش مجموعی مبلغ چهار صد و هشتاد و‌ چهار هزار و هفت صد و هفت(۴۸۴٬۷۰۷) دالر به امضا رسید

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۱:۳۷
تصویر خبر

امروز پیش از چاشت، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، با محترم انجنیر عبدالحبیب تحریک، رئیس اجرایی مؤسسه خدماتی جوانان افغان(AYSO)، در دفتر کاری‌اش دیدار کرد و تفاهم‌نامه همکاری مشترک را با وی به امضا رساند.
در آغاز، محترم ترابی ضمن خوش‌آمدگویی به هیئت مؤسسه AYSO، تأکید کرد که مؤسسات باید در فعالیت‌های‌شان شفافیت کامل و سرعت لازم را رعایت کنند تا کمک‌ها به‌موقع به خانواده‌های آسیب‌دیده برسد. وی همچنین افزود که کارمندان اداره در ولایت‌ها آماده همکاری کامل با مؤسسات در زمینه سروی، توزیع و سایر بخش‌ها هستند.
در ادامه، محترم انجنیر عبدالحبیب تحریک، رئیس اجرایی مؤسسه AYSO، معلوماتی در مورد پروژه‌های قبلی و جاری این مؤسسه ارائه کرد و تأکید نمود که فعالیت‌های‌شان را با شفافیت، سرعت، و هماهنگی کامل با مسئولین ولایتی اداره به پیش خواهند برد.
در پایان، میان دو طرف تفاهم‌نامه‌ای به ارزش مجموعی مبلغ چهارصد و هشتاد و چهار هزار و هفت‌صد و هفت (۴۸۴٬۷۰۷) دالر امریکایی به امضا رسید که بر اساس آن، برای ۲٬۴۳۰ خانواده مستحق در ولسوالی های جوند، قادس و قلعه نو ولایت بادغیس، بسته‌های غذایی برای مدت چهار ماه توزیع خواهد شد. این بسته‌ها شامل ۵۰ کیلو آرد، ۴ لیتر روغن، ۴ کیلو دال، و نیم کیلو نمک می‌باشند.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۲/۰۵ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۳
Background image

۳۳ قلم مواد منفجره ناشده در ولایت پروان کشف و به‌گونه مصون از بین برده شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان با همکاری تیم نهم مؤسسه ماین‌پاکی DAFA، عملیات جست‌وجو و پاک‌سازی مواد منفجره ناشده را در روستای ازباشی اولیای ولسوالی بگرام آن ولایت انجام داد.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۰
Background image

تدویر جلسه اداری هفته‌وار اداره آمادگی مبارزه با حوادث

به اساس تصمیم ماده (۱) مصوبه شماره (۱۵) مورخ ۱۶/۵/۱۴۴۳ شورای وزیران، جلسه اداری هفته‌وار اداره آمادگی مبارزه با حوادث به ریاست محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره و با حضور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

۱۳۶۷۶ مترمربع ساحه در ولسوالی نهرسراج ولایت هلمند از وجود ماین‌ها و مهمات منفجر ناشده پاکسازی و مصئون شد

بر اساس تفاهم‌نامه میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه DRC و با هماهنگی و همکاری ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هلمند، با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه مذکور، ۱۳۶۷۶ مترمربع ساحه. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .