تدویر جلسه رهبری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ - ۱۲:۴۸
تصویر خبر

کابل - ۱۹. ۶. ۱۴۴۴
جلسه رهبری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، امروز تحت ریاست الحاج ملا محمد عباس آخند، وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، با اشتراک الحاج مولوی عبدالرحمن زاهد، رییس عمومی مالی و اداری، رییسان، مشاورین و آمرین بخش‌های مربوطه تدویر یافت.
در نخست محترم الحاج ملا محمد عباس آخند، ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های خستگی ناپذیر کارمندان مرکزی و ولایتی در امر مدیریت حوادث در کشور گفت: اکنون توجه جدی رهبری امارت اسلامی افغانستان در راستای مدیریت حوادث بوده و تاکید بر همکاری و هماهنگی بیشتر فعالیت‌ها نمود.
در همین حال مسوولین بخش‌های مختلف، روی اطلاعات، توزیع کمک‌های زمستانی برای مستحقین، بودجه عادی و انکشافی، تشکیل وزارت، نوکریوالی و تطبیق پروژه‌های وقایوی صحبت نمودند.
درجمع بندی این نشست تاکید روی اولویت بندی فعالیت‌ها و برنامه ریزی دقیق و تسریع روند کاری، اتخاذ بودجه برای تطبیق پروژه های وقایوی، انکشاف تشکیل اداره در سال ۱۴۴۵ و شریک ساختن اطلاعات به موقع تاکید صورت گرفته و در زمینه به مسوولین هدایات لازم سپرده شد.

تصویر خبر

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۶
Background image

ریاست آماد‌گی مبارزه با حوادث ولایت زابل برای ۱۶۵ خانواده عودت‌کننده اجباری کمک‌های غذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت زابل به هدف حمایت از ۱۶۵ خانواده مهاجر عودت کننده‌ اجباری که به‌تازگی از پاکستان به آن ولایت برگشته‌اند، پس از سروی دقیق توسط کمیته چهار‌جانبه تعیین. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۴:۷
Background image

ریاست آماد‌گی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار به ۲۰۰ خانواده نیازمند کمک‌های غذایی توزیع کرد

براساس تفاهم‌نامه‌ای که میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه بازسازی و کمک‌های طبی افغانستان(DARMAN) امضا شده است، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار، با حمایت مالی این. . .

جمعه ۱۴۰۴/۳/۳۰ - ۲۲:۴۰
Background image

سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث پس از بازدید از امور اداری ولایت بغلان، از ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز نیز دیدار کرد

امروز جمعه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در ادامه سفرهای رسمی خود به برخی از ولایات کشور به‌هدف اصلاح امور اداری ریاست‌های ولایتی، به ولایت. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .