برای ۹۹ خانواده آسیب‌دیده و نیازمند در پروان کمک‌های غذایی توزیع شد

rahyab
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۶ - ۱۳:۲۶
4

پروان - ۶ جدی ۱۳۹۹
ریاست مبارزه با حوادث ولایت پروان، برای ۹۹ فامیل آسیب‌دیده و نیازمند در ولسوالی بگرام، در حضور والی ولایت، مسوولین نهادهای محلی، رئیس مبارزه با حوادث و رسانه‌ها کمک‌های خوراکی توزیع نمود.
گفتنی است که این کمک‌ها شامل؛ ۵۰ کیلو آرد، ۱۰ کیلو مکرونی، ۱۰ لیتر روغن و ۶ قطعی شیر غلیظ می‌باشد که برای مستحقین توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از وضعیت بیجاشدگان در شهر نو دیدار و غذایی چاشت به آنان توزیع گردید

کابل_ ۲۰ اسد ۱۴۰۰
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، برای بیجاشدگان ناشی از جنگ که در پارک شهر نو جابجا گردیده اند غذایی آماده شده و آب آشامیدنی صحی توزیع نمود.
غلام بهاوالدین جیلانی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

توزیع غذای‌گرم، آب‌آشامیدنی و مواد غیر غذایی برای بیجاشده‌گان در شهر کابل

کابل _ 19 اسد 1400
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شب گذشته، برای 2000خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان، بدخشان، سمنگان، جوزجان و سرپل بیجا و در دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۵۳
Background image

افزایش خشونت‌ها در کشور؛ شماری از بیجاشدگان به کابل پناه آورده‌اند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری می‌گوید که بخاطر رسیدگی به درد و رنج هموطنان آواره و بیجا شده‌ی ما که از ظلم، وحشت، قتل عام، تجاوز به عفت و ناموس، عدم حرمت به حریم خصوصی، باج‌گیری. . .