برای ۲۹۵ خانواده متضرر از حوادث طبیعی ولسوالی غوریان هرات مساعدت صورت گرفت

rahyab
جمعه ۱۳۹۹/۶/۱۴ - ۱۰:۵
11

این کمک‌ها با حضور داشت داکتر نوراحمد حیدری معاون مقام ولایت و رئیس مبارزه با حوادث برای این خانواده ها از سوی ریاست مبارزه با حوادث طبیعی توزیع شد.
رئیس مبارزه با حوادث ولایت هرات گفت: این کمک شامل آرد، روغن، لوبیا، چاه، شکر و نمک میباشد که برای ۲۹۵ خانواده متضرر از حوادث طبیعی به خصوص سیلاب ها توزیع میگردد.
این در حالیست که سال گذاشته خانواده های زیادی در اثر سرازیر شدن سیلاب های کم سابقه در ولایت هرات متضرر شدن که پیش از این نیز ریاست مبارزه با حوادث این ولایت برای این خانواده ها بسته های غذای و پول نقد توزیع نموده بود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۲:۲۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ارزگان برای ۱۵۱ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد 

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت اروزگان، برای ۱۵۱ خانواده آسیب‌دیده در ولسوالی دهراوود آن ولایت کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع نمود.
در این پروسه بعد از سروی با حضور مسوولان، به هر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۱
Background image

نظارت معین انسجام امور حوادث از روند اعمار پلچک در شاهراه غور ـ هرات

دیروز جمعه، محترم الحاج ملا عبدالولی څارنوال (حاجی وارث)، معین انسجام امور حوادث اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در جریان سفر رسمی‌اش به ولایت غور همراه با محترم ملا عبدالوکیل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۰:۲۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب مبلغ ۱۱,۶۴۳,۵۲۰ افغانی را برای ۳۲۰ خانواده متضرر مساعدت نمود 

بر اساس تفاهم‌نامه امضاشده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه DAARTT، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب با حمایت مالی مؤسسه متذکره، برای ۳۲۰ خانواده متضرر در مربوطات. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .