برای ۲۵۰ خانواده آسیب‌دیده و بی‌بضاعت در جوزجان، مواد خوراکی و غیرخوراکی توزیع گردید

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۷ - ۹:۳
news photo

شبرغان - ۲۶ ثور ۱۴۰۲
ریاست آماده‌گی مبارزه باحوادث ولایت جوزجان، در حضور قاری گل‌حیدر شفق، والی ولایت جوزجان، احمدشاه ذهین، آمر تدارکات وزارت رسیدگی به حوادث، سراج‌الدین سراجی، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث، شماری از مسوولان این ولایت و رسانه‌ها، روند توزیع مواد خوراکی و غیرخوراکی را برای ۲۵۰ خانواده آسیب‌دیده و بی‌بضاعت توزیع کرد.
در جریان توزیع این کمک‌ها آمر تدارکات وزارت رسیدگی به حوادث گفت: اين کمک‌ها از طرف کشور‌های ترکمنستان و جمهوری خلق چین کمک شده بود که اینک برای متضرران حوادث طبیعی و خانواده‌های بی‌بضاعت که قبلا سروی گردیده بودند توزیع شد.
مولوی احمدشاه ذهین، افزود: از اول حمل سال‌روان الی اکنون برای بیشتر از ۴۵هزار خانواده در همکاری با موسسات برای متضرران و مستحقین کمک‌های خوراکی، غیر خوراکی و پول نقد توزیع گردیده است.
آقای ذهین ضمن یاد آوری از میزان آسیب‌پذیری کشور در برابر خطرات حوادث طبیعی، از کشورهای جهان، دفاتر سازمان ملل متحد و موسسات همکار در بخش مدیریت حوادث تقاضا کرد تا به کمک‌های بشردوستانه خویش ادامه دهند تا از میزان تلفات بیشتر جلوگیری گردد.
سپس در ادامه قاری گل‌حیدر شفق والی آن ولایت گفت: کمک‌ها متذکره بعد از سروی به طور شفاف برای مستحقین توزیع می‌گردد و این روند به گونه شفاف جریان دارد.
 در ادامه مولوی سراج‌الدین سراجی، رئیس مبارزه با حوادث ولایت جوزجان گفت: امروز برای ۲۵۰ خانواده موادخوراکی شامل؛ گندم، برنج، بادنجان‌رومی، تخم‌مرغ، کلچه، بسکویت، چاکلیت، آب معدنی و روی‌جایی توزیع شد.

تصویر خبر

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۳:۱۲
Background image

ریاست آماد‌گی مبارزه با حوادث ولایت بغلان برای ۳۱۵ خانواده مستحق کمک نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه‌ امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه آغاخان برای اسکان (AKAH)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان با همکاری این مؤسسه، برای ۳۱۵ خانواده مستحق. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۳:۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سرپل برای ۱٬۲۰۷ خانواده مستحق کمک‌های نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ماهو که تمویل‌کننده پروژه آن برنامه جهانی غذا (WFP) می‌باشد، برای ۱٬۲۰۷ خانواده مستحق در مرکز آن ولایت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۳:۱
Background image

کار یک دیوار محافظتی آهن‌کانکریتی در ولسوالی یاوان ولایت بدخشان تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

بر اساس تفاهم‌نامه اداره ملی آماگی مبارزه با حوادث با موسسه اجتماعی و توسعه اقتصادی بنیاد زندگی که تمویل کننده پروژه آن موسسه کنسرن می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بدخشان،. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .