برای ۱۵۱ خانوار بی بضاعت ولسوالی کنگ مساعدت نقدی صورت گرفت

tamim_azimi
یکشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۲ - ۹:۵۷
تصویر خبر

زرنج، ۱۷ ربیع الثانی/ ۲۱ عقرب
مولوی محمد قاسم " محمد" رئیس مبازره با حوادث طبیعی ولایت نیمروز در رابطه به مساعدت نقدی برای اهالی ولسوالی کنگ گفت، برای ۱۵۱ خانوادهٔ بی بضاعت ولسوالی مذکور که در اثر خشک سالی های اخیر متضرر گردیده بودند از سوی موسسه DRC با هماهنگی این ریاست مساعدت نقدی صورت گرفت.
وی افزود، در جریان توزیع پول نقد، نمایندگان ریاست مبارزه با حوادث طبیعی، اقتصاد، ولسوالی مذکور و مؤسسه DRC حضور داشتند، که برای هر فامیل به مبلغ ۲۸۰۰۰ بیست هشت هزار افغانی پول نقد توزیع گردید.
قابل ذکر است که قبل از مساعدت از سوی مؤسسه DRC برای متضررین سیمینار آگاهی دهی در مورد خطرات ماین نیز برگزار گردید بود.

news photo

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۵۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۱۵۳ خانواده کمک‌های غذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه خدماتی افغان جوانان(AYSO)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر با همکاری مالی این مؤسسه، در ولسوالی غازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۱۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان برای ۱۵۰ خانواده کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان در ولسوالی‌های مختلف آن ولایت، برای ۱۵۰ خانواده متضرر، پس از انجام سروی، کمک‌های غیرغذایی توزیع نمود.
در این روند، به هر خانواده در حضور مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل کار ساخت یک دیوار استنادی را در ولسوالی استالف آغاز کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل به‌منظور جلوگیری از خطرات سیلاب‌ها و پیشگیری از خسارات جانی و مالی، سنگ تهداب پروژه ساخت دیوار استنادی را در قریه دهن‌گذر ولسوالی استالف با حضور. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .