افتتاح کار ساخت یک دیوار استنادی در ولسوالی پغمان 

rahyab
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۲۱:۲۱
تصویر خبر

بر اساس فرمان عالی قدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، جهت کاهش خطرات حوادث در تمام ولایت‌های کشور، بودجه‌ای به ارزش یک میلیون افغانی برای هر ولایت تخصیص داده شده است که تطبیق این پروژه‌های کوچک وقایوی اضطراری توسط اداره‌ی ملی آمادگی مبارزه با حوادث صورت می‌گیرد.
به همین اساس ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل، کار ساخت یک دیوار استنادی در قریه جنداخیل ولسوالی پغمان ولایت کابل را به ارزش ۱۷۱,۵۹۰  افغانی آغاز کرد.
کار ساخت این دیوار استنادی، در حالی آغاز شد که در برنامه افتتاح آن مولوی نجیب‌الله انوری، رئیس آمادگی و مبارزه با حوادث ولایت کابل، شماری از مسوولین محلی و موی سفیدان ولسوالی پغمان حضور داشتند.
گفتنی است که این پروژه به ارزش ۱۷۱,۵۹۰ افغانی به طول ۲۳ متر، عرض ۱۵۰ سانتی‌متر، ارتفاع ۳ متر و حجم ۷۶.۶ متر مکعب تطبیق می‌شود و با تکمیل آن بسیار از مناطق قریه جنداخیل، منازل مسکونی و زمین‌های زراعتی از خطر احتمالی سیلاب‌ها مصوون می‌گردد.
قابل ذکر است که مردم محل از این اقدام نیک امارت اسلامی خرسند بوده و از آن استقبال کردند.

تاریخ: ۱۶/ ۹/ ۱۴۴۶
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۴:۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بادغیس کار پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری جوی آب را در ولسوالی بالامرغاب افتتاح نمود

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بادغیس، در راستای کاهش خطرات ناشی از حوادث قدرتی و حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر، پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری جوی آب را در منطقه خم شاهزاده مربوط. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۲:۴۵
Background image

کار تخریب سنگ‌های در معرض لغزش در ولسوالی دولت‌شاه ولایت لغمان آغاز شد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاء شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه خدمات اجتماعی و بشردوستانه آسیا (CWSA) و با هماهنگی و همکاری ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان، کار تخریب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولسوالی ارغنداب ولایت کندهار یک ماین بشکه‌ای کشف و خنثی شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار با همکاری تیم (AIM-04) مؤسسه DRC هنگام اجرای عملیات پاک‌سازی ساحه از ماین‌ها و مهمات منفجرناشده در قریه شاتوری ولسوالی ارغنداب ولایت کندهار، یک. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .