افتتاح کار ساخت یک دیوار استنادی در ولسوالی پغمان 

rahyab
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۲۱:۲۱
تصویر خبر

بر اساس فرمان عالی قدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، جهت کاهش خطرات حوادث در تمام ولایت‌های کشور، بودجه‌ای به ارزش یک میلیون افغانی برای هر ولایت تخصیص داده شده است که تطبیق این پروژه‌های کوچک وقایوی اضطراری توسط اداره‌ی ملی آمادگی مبارزه با حوادث صورت می‌گیرد.
به همین اساس ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل، کار ساخت یک دیوار استنادی در قریه جنداخیل ولسوالی پغمان ولایت کابل را به ارزش ۱۷۱,۵۹۰  افغانی آغاز کرد.
کار ساخت این دیوار استنادی، در حالی آغاز شد که در برنامه افتتاح آن مولوی نجیب‌الله انوری، رئیس آمادگی و مبارزه با حوادث ولایت کابل، شماری از مسوولین محلی و موی سفیدان ولسوالی پغمان حضور داشتند.
گفتنی است که این پروژه به ارزش ۱۷۱,۵۹۰ افغانی به طول ۲۳ متر، عرض ۱۵۰ سانتی‌متر، ارتفاع ۳ متر و حجم ۷۶.۶ متر مکعب تطبیق می‌شود و با تکمیل آن بسیار از مناطق قریه جنداخیل، منازل مسکونی و زمین‌های زراعتی از خطر احتمالی سیلاب‌ها مصوون می‌گردد.
قابل ذکر است که مردم محل از این اقدام نیک امارت اسلامی خرسند بوده و از آن استقبال کردند.

تاریخ: ۱۶/ ۹/ ۱۴۴۶
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۷:۲
Background image

کار بازسازی سرک عمومی دره والیانو ولسوالی خنجان ولایت بغلان تکمیل شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان، کار بازسازی سرک عمومی دره والیانو ولسوالی خنجان را که در اثر سیلاب‌های اخیر مسدود شده بود، با موفقیت به پایان رساند.

این پروژه به‌منظور رفع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۵:۱۵
Background image

یک بمب ۵۰۰ کیلویی در ولسوالی شاه‌ولی‌کوت ولایت کندهار کشف و خنثی شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار، با همکاری تیم واکنش سریع (EOD-01) مؤسسه ماین‌پاکی هیلو ترست یک بمب ۵۰۰ کیلویی نوع (FAB) را که از جنگ‌های گذشته در یکی از ساحات قریه ویاند. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۴:۴۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۳۵۰ خانواده آسیب‌دیده و مستحق کمک‌های نقدی توزیع کرد

براساس تفاهم‌نامه امضاشده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه خیریه کمک‌های بشری (OHW)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر با حمایت مالی این مؤسسه، برای ۳۵۰ خانواده آسیب‌دیده. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .