کشف و خنثی سازی مواد منفجرناشده در ساحات مختلف ولایت خوست 

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۴:۱
news image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست با حمایت تیم تخنیکی(QRT)  مؤسسه ماین‌پاکی AREA، شماری از مواد منفجرناشده را در مناطق مختلف این ولایت کشف و به‌گونه مصون خنثی نمود.

در جریان این عملیات، ۳ فیر مرمی توپ، ۲ فیر مرمی هاوان، ۲ فیر مرمی بی‌پس‌لگد، ۴ حلقه ماین زیر زمینی، ۵ عدد نارنجک دستی، ۱ فیر مرمی تانک، ۵ فیوز مواد انفجاری و ۴ بوستر کشف و به‌صورت مصون از بین برده شد.

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست از باشندگان محل تقاضا نمود که در صورت مشاهده هرگونه مواد مشکوک و انفجاری، فوراً با مسئولین مربوطه تماس بگیرند تا اقدامات لازم جهت خنثی‌سازی آن انجام شود.

تاریخ: ۱۴۴۷/۷/۸
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۵:۳۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان برای ۱۸۵ خانواده زلزله‌زده کمک‌های خوراکی و غیر خوراکی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان، با هماهنگی بنیاد بیات، پس از سروی، برای ۱۸۵ خانوادهٔ آسیب‌دیده از زمین‌لرزه در ولسوالی‌های خلم و فیروزنخچیر آن ولایت، کمک‌های غذایی و غیرغذایی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۵:۲۷
Background image

توزیع ابزار حرفه‌ای به ۵۵ نفر از افراد بهبود یافته در ولایت لوگر

به‌اساس تفاهم‌نامهٔ امضا شده میان ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسهٔ AYSO، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لوگر با حمایت مؤسسه متذکره، در چارچوب یک برنامهٔ حمایتی، ابزار حرفه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۵:۱۸
Background image

کار ساخت یک دیوار استنادی در ولسوالی سنچارک ولایت سرپل تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

به‌اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سرپل، کار ساخت یک باب دیوار استنادی را در قریهٔ اوقاف. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .