ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هلمند برای ۹۶ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۵ - ۲۲:۱۹
news image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هلمند با همکاری نزدیک سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، برنامه جهانی غذا (WFP)، صندوق جمعیت سازمان ملل (UNFPA) و سازمان UNICEF، پس از ارزیابی خسارات، کمک‌های ضروری را برای ۹۶ خانواده که در نتیجه سیلاب‌های اخیر آسیب دیده بودند، توزیع نمود.
در این پروسه با حضور مسوولان به هر خانواده ۲۰۰ کیلو آرد، ۲۵ کیلو عدس، ۲ کیلو نمک، ۱۸ لیتر روغن، ۳ کیلو شیر برای کودکان، بسته‌های صحی، کمپل، لوازم آشپزخانه، کیت‌های سرپناه اضطراری، چراغ‌های سولری، فرش پلاستیکی و ۳۴ خیمه برای خانواده‌هایی که خانه‌هایشان کاملاً تخریب شده‌بود، توزیع گردید.

تاریخ: ۵/ ۹/ ۱۴۴۶
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۲۰:۱۴
Background image

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و موسسه میشن‌ایست به ارزش مجموعی مبلغ شش‌صد و‌ هشتاد و شش‌هزار و هفت‌صد و سی‌ و چهار(۶۸۶۷۳۴) دالر به امضا رسید

بعد از چاشت امروز یک‌شنبه محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در دفتر کارش با محترم سبراتادی، مسوول فتر بخش افغانستان موسسه بین‌المللی میشن ایست. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۰:۳۵
Background image

پاک‌سازی یک کانال عمومی آبیاری زمین‌های زراعتی در ولایت لغمان

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان، بر اساس هدایت مقام ولایت و به‌منظور بهبود وضعیت آبیاری زمین‌های زراعتی، با تأمین مالی این ریاست، یک کانال عمومی آبیاری را در مربوطات مرکز. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۶:۲۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان کلید ۳۰۰ باب خانه را به آسیب‌دیدگان سیلاب توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه همکاری که میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه آغا خان برای اسکان (AKAH) امضا شده بود، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان با همکاری مؤسسه متذکره و با. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .