ریاست آمادگی مبارزه با حوادث میدان وردک برای ۶۹ خانواده مساعدت غیر غذایی توزیع کرذ

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۴ - ۲۲:۱۰
تصویر خبر

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان وردک با همکاری موسسه DRC برای ۶۹ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر در مناطق تنگی و شنیز ولسوالی سیدآباد کمک‌های غیرخوراکی توزیع کرد.
این کمک‌ها شامل کیت‌های حفظ‌الصحه برای هر خانواده بود که در آن وسایلی مانند دو بوشکه آب، یک سطل آب، شامپو، صابون شست‌وشوی دست و لباس، کریم دندان، برس دندان و دستمال وجود داشت.
مولوی فیض‌الله جلالی، رئیس آن ریاست، با اشاره به محدودیت این کمک‌ها تأکید کرد که امارت اسلامی افغانستان متعهد به حمایت از هموطنان آسیب‌دیده بوده و تلاش خواهد کرد تا زمینه کمک‌های بیشتر فراهم شود.

تاریخ: ۱۴۴۶/۶/۲۲ ه ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۳
Background image

۳۳ قلم مواد منفجره ناشده در ولایت پروان کشف و به‌گونه مصون از بین برده شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان با همکاری تیم نهم مؤسسه ماین‌پاکی DAFA، عملیات جست‌وجو و پاک‌سازی مواد منفجره ناشده را در روستای ازباشی اولیای ولسوالی بگرام آن ولایت انجام داد.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۰
Background image

تدویر جلسه اداری هفته‌وار اداره آمادگی مبارزه با حوادث

به اساس تصمیم ماده (۱) مصوبه شماره (۱۵) مورخ ۱۶/۵/۱۴۴۳ شورای وزیران، جلسه اداری هفته‌وار اداره آمادگی مبارزه با حوادث به ریاست محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره و با حضور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

۱۳۶۷۶ مترمربع ساحه در ولسوالی نهرسراج ولایت هلمند از وجود ماین‌ها و مهمات منفجر ناشده پاکسازی و مصئون شد

بر اساس تفاهم‌نامه میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه DRC و با هماهنگی و همکاری ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هلمند، با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه مذکور، ۱۳۶۷۶ مترمربع ساحه. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .