ریاست آمادگی مبارزه با حوادث غزنی برای ۱۰۰ خانواده متضرر و خانواده شهدا مساعدت غذایی کرد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ - ۱۴:۲۵
news image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی به هدایت مقام محترم اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، برای ۱۰۰ خانواده آسیب‌پذیر، متضررین حوادث طبیعی و خانواده‌های شهدا و معلولین ولسوالی مقر، کمک‌های غذایی توزیع کرد.
این کمک‌ها شامل ۵۰ کیلو گندم و ۵۰ کیلو برنج برای هر خانواده بوده که در مرکز ولسوالی مقر با حضور قاری محمد علم خبیب، سرپرست ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی و مسئولین ولسوالی توزیع گردید.
طبق گزارش‌ها، ۲۵ خانواده شهدا و معلولین، ۴۰ خانواده متضرر از حوادث طبیعی و ۳۵ خانواده آسیب‌پذیر از این کمک‌ها مستفید شدند.

تاریخ: ۱۴۴۶/۶/۳۰ ه ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۱۰:۱۵
Background image

سه سیستم هشدار پیش از وقوع حوادث در ولایت زابل نصب و به بهره‌برداری سپرده شد

بر اساس هماهنگی میان مقام اداره آمادگی مبارزه با حوادث و دفتر برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP)، سه سیستم هشدار پیش از وقوع سیلاب با حمایت مالی این سازمان و در هماهنگی و همکاری ریاست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۵:۵۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل از روند پاک‌کاری کاریزها و ساخت چکدم‌های خاکی در ولسوالی خاکجبار این ولایت نظارت کرد

این نظارت به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، از طریق ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل، با هماهنگی مقام ولایت کابل و نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۵:۱۸
Background image

آغاز پاک‌کاری رسوبات سیلابی و ساخت دیوارهای محافظتی در ولسوالی سالنگ ولایت پروان

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان، روند پاک‌کاری رسوبات ناشی از سیلاب‌ها و ساخت دیوارهای محافظتی را در مناطق آسیب‌دیده ولسوالی سالنگ آغاز کرد.

در همین راستا، پروژه ساخت دیوار. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .