سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با حضور مسوولان امارتی و موسسات از پلان پنج‌ساله استراتیژیک مدیریت حوادث رونمای کرد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ - ۱۷:۹
news image

صبح امروز سه شنبه، الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با حضور مسوولانی از ادارات مختلف امارتی و موسسات امداد رسان از سند پلان پنج‌ساله استراتیژیک مدیریت حوادث رونمای به عمل آورد.
این برنامه که با تلاوت چند آیه کلام‌الله مجید آغاز شد، در آن نماینده‌گانی از وزارت خانه‌های امور داخله، امور خارجه، دفاع ملی، صحت‌ عامه، فواید عامه، زراعت، معادن، معارف، شهر سازی، اقتصاد، مالیه، مهاجرین، حج و اوقاف، مخابرات، سره‌میاشت، محیط زیست، احصایه و‌ معلومات، استادان پوهنتون کابل و از نهاد‌های IOM,UNISEF, KING Salman, IFRC, REHA, NAMA, اتحادیه اروپا و بنیاد آقا خان اشتراک داشند.
ابتدا، عبدالرحمن هاشمی، به نماینده‌گی از موسسه CWSA، در مورد برنامه معلومات ارایه کرده و گفت که این موسسه در قسمت تهیه پلان قبلی و فعلی استراتیژیک مدیریت حوادث همکاری کرده است و در پی همکاری بیشتر با این اداره هست.
در همین حال سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در کنار خوش آمدید گفتن به مهمانان از موسسه رها و موسسه CWSA، تشکری کرده که در قسمت ترتیب این پلان همکاری کردند. وی افزود که ترتیب پلان استراتیژیک مدیریت حوادث مراحل مختلفی را طی کرده و نظریات تمام نهاد‌های زیربط اعم از ادارات امارتی و موسسات همکار در آن گرفته شده است.
ترابی صاحب در ادامه گفت که این پلان پنج بخش اساسی؛ وقایه و کاهش خطر، آمادگی، پاسخگویی، احیای مجدد وبازسازی و عملیات ماین پاکی را در بر می‌گیرد. وی اظهار داشت که ما یک نهاد بشری هستیم و باید بدون در نظرداشت مسایل سیاسی به کار های خود ادامه دهیم و موسسات امداد رسان همان‌گونه که در ترتیب و تهیه این پلان ما را همکاری کردند، در تطبیق آن نیز همکاری نموده ما را تنها نگذارند.
ایشان در  ادامه در کنار اینکه از شفافیت و سرعت در امور این اداره اطمینان دادند بیان نمودند که ما با موسسات روابط نزدیک داریم و خواهان تداوم و تقویت این روابط می‌باشد.
در همین حال تکاشی کمینو، رئیس موسسه CWSA، از جاپان در یک پیام ویدیوی در کنار اینکه وضعیت جغرافیای آن کشور و افغانستان را حادثه خیز خواند گفت که این نهاد در بخش تطبیق پلان استراتیژیک مدیریت حوادث همکاری خواهد کرد.
در اخیر پس از ارایه چندین پرزنتیشن مرتبط به موضوع، با رونمای‌ پلان پنج‌ساله استراتیژیک توسط محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و دعایه خیر به پایان رسید.

تاریخ: ۱۴۴۶/۸/۵/ ه ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تصویر خبر

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۶:۴
Background image

کشف و خنثی‌سازی چهار حلقه ماین در ولایت سمنگان

بر اساس تفاهم‌نامه اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با موسسه ماین پاکی اومر، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان، توسط تیم‌های واکنش سریع موسسه مذکور، علمیات پاکسازی ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۵:۴۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کاپیسا برای ۴۵۰ خانواده عودت‌کننده کمک‌های خوراکی توزیع کرد 

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کاپیسا با هماهنگی آمریت امور مهاجرین این ولایت، پس از سروی، برای ۴۵۰ خانواده عودت‌کننده از ایران مواد غذایی توزیع نمود.
در این پروسه با حضور مسوولان،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۴:۵۰
Background image

رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با مسئول هلال‌احمر ترکیه برای افغانستان دیدار کرد

امروز چهارشنبه، الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، با نعیم‌الله کریمی مسئول هلال‌احمر ترکیه برای افغانستان در دفتر کاری‌اش دیدار نمود.
آقای ترابی در. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .