:: ریاست نظارت و ارزیابی ::

مقدمه:
ریاست نظارت و ارزیابی وظیفه دارد تا مطابق با چشم‌انداز کلی اداره، شفافیت را تضمین نماید. این ریاست از طریق نظارت و ارزیابی، عملکردهای اداره را مورد بررسی قرار داده و برای بهبود اجرای امور، مشوره‌ها و پیشنهادهای لازم را ارائه می‌نماید. نظارت و ارزیابی دو ابزار مهم مدیریتی هستند که نقش حیاتی در کنترل صحیح فعالیت‌ها و ارتقای کیفیت کاری سازمان ایفا می‌کنند. ریاست نظارت و ارزیابی بخش بسیار مهمی از هر اداره به‌شمار می‌رود و اداره‌ها می‌توانند از این طریق، پیشرفت برنامه‌ها و پروژه‌های خود را پیگیری نموده، اصلاحات لازم را در امور اداری به‌وجود آورده و از بروز فساد جلوگیری کنند.

هدف:

  1. شناسایی وضعیت واقعی یک برنامه یا پروژه.
  2. تشخیص نواقص و نقاط ضعف در روند تطبیق پلان.
  3. شناسایی عواملی که می‌توانند در درازمدت دوام پلان‌ها و پالیسی‌ها را با تهدید مواجه سازند.
  4. برجسته‌سازی فرصت‌ها و ظرفیت‌هایی که می‌توانند این بخش را در تطبیق موفق پلان و پالیسی‌ها یاری رسانند.
  5. ایجاد شفافیت در روند تطبیق پلان‌ها و پالیسی‌های ریاست.
  6. فراهم‌سازی محیط مناسب برای تعیین اولویت‌های اجرایی به‌منظور رسیدن به اهداف تعیین‌شده.
     

وظایف عمده

  1. نظارت و ارزیابی بر تطبیق مؤثر، با کیفیت و به‌موقع بندهای ۲۷، ۲۸ و ۳۰ پلان سالانه، بر مبنای نتایج؛
  2. جمع‌آوری، توحید و ارسال گزارش‌های ربع‌وار مبتنی بر نتایج اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، به دو زبان رسمی (پشتو و دری) به اداره محترم امور؛
  3. انجام نظارت و ارزیابی از ۴۴ واحد مرکزی و ولایتی؛
  4. نظارت و ارزیابی از روند تطبیق پروژه‌های وقایوی، انکشافی و حالات اضطراری و نیز از مفاد توافق‌نامه‌ها و قراردادها؛
  5. نظارت و ارزیابی از تطبیق قوانین و سایر اسناد تقنینی در سطح واحدهای مرکزی و ولایتی؛
  6. نظارت و ارزیابی از تطبیق پالیسی‌ها و طرزالعمل‌ها به‌منظور ارتقای عملکرد کارکنان مرکزی و ولایتی؛
  7. نظارت و ارزیابی از روند انتقال، توزیع کمک‌ها و پروسه قراردادها برای قربانیان حوادث در سراسر کشور؛
  8. مدیریت و نظارت عملیات اضطراری به هدف آماده‌سازی کمک‌های فوری و ایجاد شفافیت در توزیع آن برای آسیب‌دیدگان؛
  9. نظارت و ارزیابی از تطبیق قوانین مرتبط در تمامی امور اداری دفتر؛
  10. حصول اطمینان از تطبیق مقررات و طرزالعمل‌ها در رابطه به توزیع کمک‌ها برای آسیب‌دیدگان.
  11. نظارت و ارزیابی از تطبیق هدایات مقام محترم اداره در واحدهای مرکزی و ولایتی مربوطه؛
  12. نظارت و ارزیابی از کیفیت کمک‌ها و عدالت در توزیع آن برای آسیب‌دیدگان حوادث در سطح مرکز و ولایات.

فعالیت‌های عمده:

  1. تهیه یک استراتیژی منظم و شفاف برای ریاست نظارت و ارزیابی و ترجمه آن از زبان دری به زبان پشتو.
  2. ترتیب چک‌لیست‌ها و پرسشنامه‌های معیاری در دو زبان ملی (پشتو و دری) به منظور تطبیق بهتر و معیاری‌تر روند نظارت و ارزیابی.
  3. ایجاد یک پلان منظم برای ارزیابی در رابطه به مدیریت رویدادها.
  4. نظارت از جریان کار پروژه‌های مؤسسات همکار در ولایت‌های پکتیکا و خوست.
  5. نظارت و ارزیابی از ریاست آمادگی مبارزه با رویدادهای ولایت کابل در خصوص پلان‌ها، پالیسی‌ها، فرمان‌ها، احکام و تطبیق برنامه‌های کمک‌های بشردوستانه و شریک ساختن گزارش با مقام مربوطه.
  6. نظارت و ارزیابی از ریاست امور کارکنان در زمینه پروسه استخدام، ارزیابی عملکرد کارمندان، برنامه‌های آموزشی، بررسی دفتر حاضری و سایر مسایل اداری مرتبط و شریک ساختن گزارش توحید شده با مقام ذی‌ربط.
  7. نظارت و ارزیابی از برنامه‌ها و فعالیت‌های ریاست انسجام و هم‌آهنگی تطهیر ماین مطابق با پلان کاری، قانون و لایحه وظایف و شریک ساختن گزارش با مقام مربوطه.
  8. ارزیابی فعالیت‌های ریاست مرکز عملیات عاجل بر اساس پلان کاری، قانون و لایحه وظایف شامل هماهنگی در رویدادهای عاجل، بررسی و ارزیابی خسارات، توزیع کمک‌های نقدی و تهیه سایر کمک‌های بشردوستانه.
  9. جمع‌آوری، توحید و ارسال گزارش‌های سه‌ماهه (ربعوار) نتایج سال مالی ۱۴۰۲ اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث به اداره محترم امور به هر دو زبان ملی (پشتو و دری).
  10. جمع‌آوری گزارش‌های فعالیت‌ها، دستاوردها، مشکلات و پیشنهادات واحدهای ولایتی در سال مالی ۱۴۰۲ و ارائه گزارش توحید شده به مقام محترم اداره.

  دستآوردها:

  1. ایجاد سهولت‌ها در دسترسی و دریافت اطلاعات.
  2. توضیح مواد لایحه وظایف برای کارمندان جدید استخدام‌شده در اداره، تا وظایف‌شان را مطابق قانون و لایحه انجام دهند.
  3. تسریع در فعالیت واحدهای کاری و بهبود بیشتر در روند کاری.
  4. نظارت و ارزیابی از ریاست‌های مرکزی و آمریت‌های مستقل به منظور بهبود اجرای به‌موقع امور اداره، جلوگیری از فساد اداری و افزایش شفافیت در عملکردها.
  5. نظارت و ارزیابی از کیفیت کار پروژه‌ها به‌منظور جلوگیری از فساد و اجرای قانونی امور.
  6. تأمین شفافیت در امور اداری، قانونمند شدن روند اداری و تسریع در جریان کاری.
     

گزارش سال ۱۴۰۳ خورشیدی
گزارش ربع اول:

  1. جمع‌آوری، توحید و ارسال گزارش سه‌ماهه (ربعوار) فعالیت‌ها و دستاوردهای اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در سه‌ماهه نخست(ربع اول) سال ۱۴۰۳ خورشیدی به اداره محترم امور، به دو زبان ملی (پشتو و دری).
  2. جمع‌آوری، توحید و شریک‌سازی گزارش دستاوردهای عمده ریاست‌های مرکزی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث ربع اول سال ۱۴۰۳ خورشیدی با ریاست محترم مالی و اداری، جهت ارسال به وزارت محترم مالیه به شکل ربعوار.
  3. انتقال کمک‌های غذایی و غیرغذایی به ولایت‌های لغمان و لوگر جهت رسیدگی به آسیب‌دیدگان ناشی از حوادث، به هدایت مقام محترم اداره.

گزارش ربع دوم سال ۱۴۰۳ خورشیدی:

  1. جمع‌آوری، توحید و ارسال گزارش سه‌ماهه (ربعوار) فعالیت‌ها و دستاوردهای اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در ربع دوم سال ۱۴۰۳ خورشیدی به اداره محترم امور، به دو زبان ملی (پشتو و دری).
  2. جمع‌آوری، توحید و شریک‌سازی گزارش دستاوردهای عمده ریاست‌های مرکزی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث ربع دوم سال ۱۴۰۳ خورشیدی با ریاست مالی و اداری، جهت ارسال به وزارت محترم مالیه به شکل ربعوار.
  3. انجام نظارت و ارزیابی از تطبیق پروژه‌های عام‌المنفعه در ولایت تخار جهت بهبود کیفیت کار و تطبیق آن مطابق پلان، شامل ۶ پروژه.
  4. نظارت از توزیع کمک‌ها به آسیب‌دیدگان حوادث طبیعی در مرکز.
    ایجاد دیتابیس برای فایل اسناد به‌منظور حفظ محرمیت اسناد، تأمین شفافیت امور اداری و تطبیق سریع‌تر اسناد.

گزارش ربع سوم سال ۱۴۰۳ خورشیدی:

  1. جمع‌آوری، توحید و ارسال گزارش سه‌ماهه (ربعوار) فعالیت‌ها و دستاوردهای اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در ربع سوم سال ۱۴۰۳ خورشیدی به اداره محترم امور، به دو زبان ملی (پشتو و دری).
  2.  نظارت و ارزیابی به‌منظور جلب توجه کارمندان ریاست‌های مرکزی و آمریت‌های مستقل اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث به لایحه وظایف و پلان کاری‌شان، در راستای تأمین شفافیت، سرعت و بهبود امور روزمره اداری.
  3. جمع‌آوری، توحید و شریک‌سازی گزارش دستاوردهای عمده ریاست‌های مرکزی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در ربع سوم سال ۱۴۰۳ خورشیدی با ریاست محترم مالی و اداری، جهت ارسال به وزارت محترم مالیه به شکل ربعوار.
  4.  نظارت و ارزیابی از تطبیق فرامین امیرالمؤمنین (حفظه‌الله)، احکام ریاست‌الوزرا و هدایات مقام اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در تمام ریاست‌های مرکزی.

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .