ریاست آمادگی مبارزه با حوادث کندهار برای ۱۰۶ خانواده کمک خوراکی و غیر خوراکی توزیع کرد

rahyab
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲ - ۲۱:۴۶
تصویر خبر

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار با هماهنگی ریاست شهدا و معلولین و بر اساس فیصله کمیسیون ولایت رسیدگی به حوادث، برای ۱۰۶ خانواده شهدا و معلولین ولسوالی‌های اسپین‌بولدک، ژړۍ و خاکریز کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد.
از این کمک‌ها برای هر خانواده مقدار ۱۰۰ کیلو آرد، ۲۵ کیلو برنج، ۵ لیتر روغن و ۵ دست لباس زمستانی برای هر خانواده بود. همچنان برای ۶ خانواده سیلاب‌زده و متاثر از آتش‌سوزی نیز کمک‌هایی شامل ۱۰۰ کیلو آرد، ۲۵ کیلو برنج، ۵ لیتر روغن، ۶ تخته کمپل، ۵ دست لباس زمستانی، ۲ جوره چپلک و یک سطل پلاستیکی توزیع شد.
قابل ذکر است که آسیب‌دیدگان و معلولان ضمن ابراز خرسندی از این کمک‌ها، از نهادهای خیریه خواستند در فصل زمستان حمایت‌های بیشتری از آنان انجام دهند.

تاریخ: ۱۴۴۶/۶/۲۰ ه ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۲:۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سرپل کار ساخت یک دیوار استنادی را در ولسوالی سنچارک آغاز کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سرپل، به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، کار ساخت یک دیوار استنادی را در قریه او قاف کلان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۰:۵۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پنجشیر برای ۷۴۰ خانواده کمک نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه (JCSSO) به امضا رسیده که تمویل‌کننده پروژه آن دفتر OCHA-AHF می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پنجشیر با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۰:۸
Background image

کشف و خنثی سازی مواد منفجر مختلف النوع در‌ ولایت لوگر

بر اساس تفاهم‌نامه امضا‌شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه بین‌المللی ماین‌پاکی هیلو تراست، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لوگر در هماهنگی با تیم تخنیکی این مؤسسه،. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .