ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر کار ترمیم پل و دیوار استنادی در معرض خطر سیلاب و پاک‌کاری یک آبراه را در ولسوالی اسمار آغاز کرد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۰:۸
news image

به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر به‌منظور کاهش خطرات ناشی از سیلاب‌ها، کار عملی پاک‌کاری یک آبراه و ترمیم پل و دیوار استنادی در معرض خطر را در منطقه اسمار کهنه ولسوالی اسمار آغاز نمود.

این پروژه به هدف حفاظت از جان و مال باشندگان محل، جلوگیری از خسارات احتمالی ناشی از سیلاب‌ها و حفظ تأسیسات عامه تطبیق می‌گردد. سروی تخنیکی ابتدایی این پروژه مدتی قبل انجام شده بود و پس از ارزیابی نتایج سروی و نیازمندی‌های موجود، کار عملی آن آغاز شد.

برای تطبیق این پروژه، اداره آمادگی مبارزه با حوادث ۶۰۰ لیتر تیل اختصاص داده است. فعالیت‌های این پروژه شامل پاک‌کاری آبراه، ترمیم دیوارهای استنادی و حفاظت و بازسازی پل آسیب‌پذیر در برابر سیلاب می‌باشد. پیش‌بینی می‌شود با تکمیل این پروژه، شمار زیادی از خانه‌های مسکونی، زمین‌های زراعتی و تأسیسات عامه از خطر سیلاب‌ها مصون مانده و سهولت بیشتری برای رفت‌وآمد مردم فراهم گردد.

محترم مولوی محمد مبین مفتون عمر، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر، گفت که روند تطبیق پروژه‌های وقایوی و کاهش خطرات در سایر ولسوالی‌های آن ولایت نیز ادامه دارد تا میزان خسارات ناشی از حوادث قدرتی کاهش یافته و از جان، مال و زیربناهای عامه مردم حفاظت شود.

تاریخ: ۱۴۴۷/۱۲/۳۰ هــ ق

اداره آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۶:۵
Background image

آغاز سمینار تخصصی ارتقای ظرفیت رؤسای آمادگی مبارزه با حوادث ولایات با تأکید بر تقویت مدیریت مؤثر حوادث

صبح امروز شنبه، سمینار تخصصی یک‌هفته‌ای ارتقای ظرفیت رؤسای آمادگی مبارزه با حوادث ولایات، با حضور محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، محترم مولوی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۲:۴۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان پروژه پاک‌کاری کانال آب را در مرکز آن ولایت تکمیل و به بهره‌برداری سپرد

براساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان پروژه پاک‌کاری کانال آب قریه‌های سیدآباد و حیدرآباد مربوط. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۲:۱۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کاپیسا ۱۸ کتله سنگ بزرگ در معرض لغزش را در مرکز آن ولایت تخریب کرد

به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کاپیسا عملیات تخریب کتله سنگ‌های خطرناک و بزرگ در معرض لغزش و. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .