ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت تخار برای ۲۰۰ خانواده متضرر کمک نقدی توزیع کرد

rahyab
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۱:۲۸
news image

بر اساس تفاهم‌نامه‌ی امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه میشن ایست، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت تخار پس از انجام سروی، در مرحله نخست کمک‌های نقدی را برای ۲۰۰ خانواده متضرر از حوادث طبیعی در ولسوالی‌های چال، اشکمش و فرخار آن ولایت توزیع نمود.
در جریان این روند و در حضور مسؤولین، برای هر خانواده مبلغ ۲۳٬۳۰۰ افغانی توزیع گردید که در مجموع مبلغ چهار میلیون و ششصد و شصت هزار(۴٬۶۶۰٬۰۰۰) افغانی برای این خانواده‌ها اختصاص یافته بود.

تاریخ: ۱۴۴۷/۴/۱۸ ه‍ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۳:۲۸
Background image

دو پروژه آب آشامیدنی در ولسوالی تشکان ولایت بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا‌شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ACTED که تمویل‌کننده پروژه آن AHF می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بدخشان با حمایت مالی این مؤسسه،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار برای ۳۷ خانواده مستحق کمک‌های خوراکی، غیرخوراکی و نقدی توزیع نمود

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار، با هماهنگی مقام ولایت، پس از انجام سروی، برای ۴ خانواده ورثه شهدا، ۳۱ خانواده مستحق و ۲ خانواده مجروحین مربوط آن ولایت، کمک‌های خوراکی،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۲:۴۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ برای ۴۷۸ خانواده مستحق کمک‌های نقدی، خوراکی و غیرخوراکی توزیع نمود

بر اساس تفاهم‌نامه امضا‌شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه Muslim Hand، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ با حمایت این مؤسسه و سازمان بین الملل مهاجرت(IOM)، برای ۴۷۸. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .