دیدار و نظارت معین انسجام امور حوادث از ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ و ملاقات با والی ولایت

rahyab
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۳:۳۲
news

محترم الحاج ملا عبدالولی څارنوال (حاجی وارث)، معین انسجام امور حوادث اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در رأس یک هیأت فنی و تخنیکی، در ادامه سفر رسمی خویش به ولایات کشور، پس از نظارت از روند کاری ریاست‌های آمادگی مبارزه با حوادث در ولایات لغمان، نورستان، کنر، ننگرهار، بامیان، غور، دایکندی، میدان‌وردک، لوگر، پکتیا، پکتیکا، خوست، غزنی، زابل، کندهار، اروزگان، هلمند، نیمروز، فراه، هرات، بادغیس، فاریاب، سرپل و جوزجان وارد ولایت بلخ شد.

در آغاز، محترم معین انسجام امور حوادث با محترم الحاج مولوی محمد یوسف وفا، والی ولایت بلخ در حضور محترم مولوی بشیر احمد بشرانی، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث، دیدار نمود. 

این نشست با تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید آغاز گردید.

محترم معین انسجام امور حوادث، ضمن یادآوری سفرهای خویش به سایر ولایات، هدف این سفر را بررسی وضعیت عمومی ریاست‌های آمادگی مبارزه با حوادث، پیگیری اجرای فرامین، احکام و هدایات مقام عالی رهبری امارت اسلامی، ارزیابی امور مالی و اداری، نظارت بر تطبیق تفاهم‌نامه‌ها، بررسی پروژه‌های وقایوی، اضطراری، انکشافی پیگیری روند توزیع کمک‌های بشردوستانه(خوراکی، غیر خوراکی، نقدی وغیره)، امور ماین‌پاکی و نشراتی، و استماع مشکلات و پیشنهادات عنوان نمود.

وی تأکید کرد که اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث متعهد است در چارچوب صلاحیت‌ها و مأموریت‌های قانونی، همکاری همه‌جانبه را برای اجرای پروژه‌های وقایوی، رسیدگی به نیازهای فوری متضررین و بهبود مدیریت خطرات و حوادث طبیعی به‌عمل آورد.

محترم څارنوال صاحب ضمن یاد آوری از روند توزیع کمک‌های بشردوستانه بر توزیع این کمک‌های برای کسانی که از اثر حوادث طبیعی آسیب‌دیده اند بعد از سروی دقیق و شفاف تاکید نمود.

سپس محترم والی صاحب، ضمن خوش‌آمدگویی و قدردانی از رهبری اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در رسیدگی به متضررین، با اشاره به آسیب‌پذیری این ولایت گفت که مردم بلخ در برابر حوادث طبیعی آسیب‌پذیری بالایی دارند و نیازمند کمک‌های بشردوستانه و پروژه‌های وقایوی در سطح این ولایت می‌باشند.

در پایان، محترم وفا صاحب ضمن ابراز خرسندی از این روند، افزود که نظارت و بررسی از امور واحدهای دومی یک اصل مهم حکومتداری است و وعده همکاری همه‌جانبه را داد.

متعاقباً، هیأت از ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ بازدید نموده و جریان کاری این ریاست را از نزدیک بررسی کرد. در این بازدید، معین انسجام امور حوادث با کارمندان گفتگو کرده، مشکلات و پیشنهادات آنان را شنید و ضمن ارزیابی اسناد و فعالیت‌ها، آنان را مطابق لایحه وظایف به ارائه خدمات سریع، به‌موقع و مؤثر تشویق نمود.

گفتنی است هیأت متذکره روند نظارتی و رهنمودی خویش را در این ریاست آغاز کرد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۶/۲۰ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۱:۳۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان برای ۷۹ خانواده متضرر مساعدت خوراکی توزیع کرد

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان برای ۷۹ خانواده که از اثر حوادث مختلف متضرر شده بودند. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۳۴ خانواده آسیب‌دیده مساعدت نقدی و غیرخوراکی توزیع کرد

بر اساس هماهنگی میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با حمایت این نهاد، برای ۳۴ خانواده آسیب‌دیده در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۴:۲۵
Background image

تدویر جلسه اداری هفته‌وار اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

به اساس تصمیم ماده (۱) مصوبه شماره (۱۵) مورخ ۱۶/۵/۱۴۴۳ شورای وزیران، جلسه اداری هفته‌وار اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث به ریاست محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره و با. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .