جلسه‌ی اداری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث تدویر یافت

rahyab
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۶ - ۱۲:۳۹
3

کابل – 16 جدی 1399
این جلسه تحت ریاست محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با حضور محترم مطیع الله صافی معین مالی و اداری، محترم محمد قاسم حیدری معین انسجام امور حوادث، روساء، مشاورین و آمرین بخش های مربوط برگزار شد.
در این جلسه وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث روی پلان ملی عملیاتی مدیریت و رسیدگی به حوادث زمستان و تصویب آن از سوی کابینه جمهوری اسلامی افغانستان صحبت نموده و روی تامین منابع جهت تطبیق پلان متذکره تاکید نمود.
آقای جیلانی در جمع بندی جلسه با بیان اینکه یگانه امید مردم در بخش مدیریت حوادث این وزارت است، روی نهایی سازی تشکیل 1400، اتخاذ تدابیر لازم جهت تطبیق پلان ملی عملیاتی مدیریت و رسیدگی به حوادث زمستانی و شریک سازی فعالیت‌ها با رسانه‌های همگانی تاکید ورزیده و به مسئولین هدایات لازم را سپرد.
در اخیر جلسه به محبوب الله حقبین مدیر عمومی ترانسپورت و شاداب طیب ترجمان و هماهنگ کننده مقام به پاس خدمات شایسته شان تقدیر نامه درجه سوم اهدا شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از وضعیت بیجاشدگان در شهر نو دیدار و غذایی چاشت به آنان توزیع گردید

کابل_ ۲۰ اسد ۱۴۰۰
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، برای بیجاشدگان ناشی از جنگ که در پارک شهر نو جابجا گردیده اند غذایی آماده شده و آب آشامیدنی صحی توزیع نمود.
غلام بهاوالدین جیلانی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

توزیع غذای‌گرم، آب‌آشامیدنی و مواد غیر غذایی برای بیجاشده‌گان در شهر کابل

کابل _ 19 اسد 1400
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شب گذشته، برای 2000خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان، بدخشان، سمنگان، جوزجان و سرپل بیجا و در دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۵۳
Background image

افزایش خشونت‌ها در کشور؛ شماری از بیجاشدگان به کابل پناه آورده‌اند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری می‌گوید که بخاطر رسیدگی به درد و رنج هموطنان آواره و بیجا شده‌ی ما که از ظلم، وحشت، قتل عام، تجاوز به عفت و ناموس، عدم حرمت به حریم خصوصی، باج‌گیری. . .