28 میلیون افغانی پول نقد برای 6000 فامیل آسیب دیده در ولایت دایکندی توزیع شد

rahyab
شنبه ۱۳۹۸/۵/۵ - ۱۵:۵۱
Minister334234

نجیب آقا فهیم وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در ادامه دیدار هایش با والی ها، نماینده های مردم در ولسی جرگه و مشران جرگه، بزرگان قومی، محاسن سفیدان و جوانان این بار با محمد انور رحمتی والی ولایت دایکندی در دفتر کارش دیدار و گفتگو نمود.
این در حالیست که طی 7ماه گذشته وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، در هماهنگی سازمان غذایی جهان 28 میلیون افغانی پول نقد را برای 6000 فامیل آسیب دیده توزیع کرده است.همچنان ریاست رسیدگی به حوادث این ولایت 2300 فامیل آسیب دیده را در 6 ولسوالی زیر پوشش کمک های بشری قرار داده است.
در این دیدار والی دایکندی ضمن سپاس و قدر دانی از زحمات وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در قسمت کمک رسانی به موقع برای آسیب دیده روی بسیج کمک های بیشتر و تطبیق پروژه های وقایوی صحبت نمود. 
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث گفت: این وزارت متعهد است تا به اسرع وقت در همه ولایات پروژه های وقایوی را تطبیق و برای آسیب دیده ها کمک رسانی نماید.

 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۴۶
Background image

تداوم همکاری‌ها برای ساخت بند آب در ولسوالی ارغستان ولایت کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار برای ساخت بند آب در منطقه لوترکشه ولسوالی ارغستان، ۳,۰۰۰ لیتر تیل کمک کرده است؛ بندی که با تکمیل آن، حدود ۱۵۰,۰۰۰ جریب زمین زراعتی و ده‌ها قریه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های بشردوستانه برای ۱۲۳ خانواده آسیب‌دیده از خشکسالی در ولسوالی نیش کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار، پس از تکمیل روند سروی، برای ۱۲۳ خانواده آسیب‌دیده از خشکسالی در ولسوالی نیش آن ولایت، به هر خانواده دو بوری ۵۰ کیلویی گندم، ۵ کیلو شکر، دو. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۳۹
Background image

کشف و خنثی‌سازی ۶ فیر مواد منفجرناشده در مرکز ولایت کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار با همکاری تیم واکنش سریع مؤسسه ماین‌پاکی هلوترست، در جریان عملیات در یک دوکان خریدوفروش آهن‌آلات کهنه در ناحیه اول شهر کندهار، ۶ فیر انجن. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .