سرپرست ریاست عمومی منابع و اداری و چهار تن از رییسان و مشاورین وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث معرفی شدند

rahyab
شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۲ - ۹:۵۳
News

کابل _ شنبه 22 جوزا 1400
غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، سرپرست ریاست عمومی منابع و اداری و چهار تن از رییسان و مشاورین این وزارت را که پس از سپری نمودن پروسه امتحان رقابت آزاد و احکام مقام عالی ریاست جمهوری اسلامی افغانستان تقرر حاصل نموده اند، در برنامه رسمی با حضور لعل‌الدین آریوبی، وزیر پیشین امور شهدا و معلولین، نماینده‌گان ولسی‌جرگه، محمد قاسم حیدری معاون انسجام امور حوادث، روئسای مرکزی، به کارمندان این وزارت معرفی کردند.
در این برنامه شیر محمد فیضی به حیث سرپرست رییس عمومی منابع و اداری، حفیظ‌‌ الله عزیزی به حیث رییس اطلاعات و ارتباط عامه، شفیع الله استانکزی به حیث رییس نظارت و ارزیابی، عزیز الرحمن خیرخواه به حیث مشاور وقایه و کاهش خطر و سروالدین سیفی به حیث مشاور تخنیکی مقام معرفی شدند.
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث تغیر و تبدیل را در سیستم حکومت یک اصل دانسته، ضمن عرض تبریکی به روسا و مشاورین جدیدالتقرر، بیان کرد که این وزارت در چوکات حکومت نقش انسجام، بسیج و هماهنگی تمام فعالیت های مربوط به مدیریت حوادث را در بخش های وقایه و کاهش خطر، رسیدگی به آسیب دیدگان و احیای مجدد فعالیت می نماید و امیدوار هستیم که با آمدن روسا و مشاورین جدید این وزارت در بخش مدیریت حوادث فعالیت های موثر صورت گیرد.
در همین حال شیر محمد فیضی، رییس جدید عمومی منابع و اداری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث از اعتماد رهبری حکومت و وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث مبنی برتقررش ابراز سپاس نموده گفت: نقش وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، انسجام، بسیج و هماهنگی در بخش های کاهش دهی خطرات حوادث و رسیدگی به آسیب دیده های ناشی از حوادث است. وی وعده همکاری همه جانبه را در راستای کاهش دهی خطرات و رسیدگی به مردم متضرر ناشی از حوادث سپرد.
سپس رییس اطلاعات و ارتباط عامه، رییس نظارت و ارزیابی، مشاور وقایه و کاهش خطر و مشاور تخنیکی مقام ضمن اظهار تشکری از اعتماد مقام ریاست جمهوری و مقام رهبری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث تعهد نمودند که نهایت تلاش و تجربیات خویش را در انجام مسوولیت های خویش به کار گیرند.

News

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۳:۵۱
Background image

سروی تخنیکی چند پروژه وقایوی در ولسوالی‌های وازیخوا و گومل پکتیکا انجام شد

تیم انجنیری و نشراتی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیکا، در جریان سفر به ولسوالی‌های وازیخوا و گومل، از چندین پروژه کاهش خطرات ناشی از حوادث سروی تخنیکی و نظارت نمود.

در جریان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۲:۲۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث بامیان پروژه پاک‌کاری سیل‌بَر را در ولسوالی پنجاب آغاز کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان، به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، به‌منظور کاهش خطرات ناشی از سیلاب‌ها و حفاظت از جان و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۲:۲۴
Background image

کشف و انهدام یک بمب ۵۰۰ کیلویی در ولسوالی قره‌باغ ولایت غزنی

ریاست انسجام و هماهنگی امور ماین‌پاکی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، از طریق شماره اضطراری ۰۷۰۸۶۰۶۰۶۰، گزارشی را از سوی یکی از باشندگان منطقه عسکرکوت بازار مربوط ولسوالی قره‌باغ ولایت. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .