ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پنجشیر کار پاک‌کاری بستر دریا را در منطقه زمان کور آغاز کرد

rahyab
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۴:۵۱
news image

مبتنی بر هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در رابطه به پاک‌ پاک‌کاری مسیر سیلبرها و سیلاب، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پنجشیر با استفاده از ماشینری کمیسیون ولایتی مبارزه با حوادث و مواد سوخت آن ریاست، کار پاک‌کاری بستر دریا را در منطقه زمان کور، ولسوالی عنابه آغاز کرد.

طبق گزارش‌های هیئت تخنیکی کمیسیون ولایتی مبارزه با حوادث، آب‌خیزی اخیر خسارات سنگینی بر حاصلات زراعتی باشنده‌گان محل وارد کرده و راه‌های مواصلاتی قریه‌جات دربند، سنگین و فراج را به روی مردم مسدود ساخته بود.

علاوه بر این خسارات، راه‌های مواصلاتی چندین پوسته امنیتی نیز بسته شده و تهدیدات جدی متوجه یک پایه پل موتررو در این ساحه به مشاهده می‌رسید که با تکمیل این پروژه تحدید مذکور از بین خواهد رفت.
 
تاریخ: ۱۴۴۷/۶/۱۵ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۴:۱
Background image

کار ساخت سربند و دیوار محافظوی در ولسوالی وانت نورستان به سرعت ادامه دارد

یک هیئت تخنیکی و مسلکی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت نورستان از پروژه ساخت سربند و دیوار محافظوی در قریه شنیگل ولسوالی وانت آن ولایت، که بر اساس تفاهم‌نامه امضاشده میان اداره. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۲:۸
Background image

کار پاک‌سازی سرک فرعی دره ترویج ولسوالی شیخ‌علی ولایت پروان به پایان رسید

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان، کار پاک‌سازی سرک فرعی دره ترویج مربوط ولسوالی شیخ‌علی آن ولایت را با موفقیت تکمیل نمود.

این سرک که در برخی بخش‌ها در اثر عوامل قدرتی، از جمله. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۱:۱۶
Background image

کار پاک‌کاری یک کانال در مرکز مهترلام ولایت لغمان آغاز شد

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان کار پاک‌کاری یک کانال به طول ۳۰۰ متر را در منطقه. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .