دیدار وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با اعضا و بنیان گزاران سازمان نقطه وصل

rahyab
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۸ - ۱۲:۳۹
2

محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، با اعضا و بنیان گزاران سازمان نقطه وصل، دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که در دفتر کاری وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث صورت گرفت، ابتدا یک تن از موسسین این سازمان صحبت کرده از کارکرد ها و برنامه های وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث قدر دانی کرده گفت: در سال روان مردم افغانستان شاهد وقوع دلخراش ترین حوادث طبیعی در کشور بودند که تلفات زیادی را به همراه داشت؛ اما با مدیریت سالم وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث و حمایت رهبری حکومت این حوادث مدیریت شده و کمک های لازم به مستحقین رسید.
در ادامه یکی دیگر از اعضای این سازمان صحبت کرده
خواهان در نظر گرفتن نقش نهاد های مدنی، شفافیت و توازن در پروسه سروی و روند کمک رسانی به متضررین حوادث طبیعی در سطح کشور شد.
سپس محترم غلام بهاءالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، از نقش موثر نهاد های مدنی در مراحل مختلف مدیریت حوادث به نیکی یاد کرده گفت: مدیریت حوادث به خصوص حوادث طبیعی مستلزم سهم گیری تمام اقشار جامعه است، به همین دلیل وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طرح مدیریت جامعه محور حوادث و کارشیوه بسیج رضا کاران را ترتیب کرده و قرار است به مرحله اجرا گذاشته شود.
در ادامه وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث خواهان سهم گیری این نهاد در تطبیق طرح مدیریت حوادث جامعه محور و طرح بسیج رضا کاران شد.
در اخیر اعضای سازمان نقطه وصل تقدیر نامه ای را که از طرف این سازمان ترتیب شده بود به وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث اهدا کردند.

27

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۶:۱۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سرپل از پروژه پاکسازی و تنظیم مسیر آب نظارت کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سرپل از پروژه پاکسازی و تنظیم مسیر آب در روستاهای کنجک، سلطان غجر و ولودین مرکز آن ولایت بازدید و نظارت کرد.

در این بازدید، مسئولین ریاست آمادگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۴۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب برای ۳,۷۷۱ خانواده کمک نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و دفتر مجارستان، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب با همکاری این نهاد، برای ۳,۷۷۱ خانواده مستحق در ولسوالی‌های خیبر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۳۵
Background image

آغاز روند ترمیم و تحکیم سربند کانال عمومی عسقلان و توبره‌کش در ولسوالی گل‌تپه ولایت کندز

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز، روند ترمیم و تحکیم سربند کانال عمومی عسقلان و توبره‌کش در ولسوالی گل‌تپه آن ولایت را رسماً آغاز نمود.

این سربند که در نتیجه سیلاب‌های اخیر. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .