برای متضررین سیلاب های شب گذشته در تخار کمک های اضطراری خوراکی و غیر خوراکی توزیع گردید

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۴ - ۱۵:۵

تخار_ ۲۱ ثور ۱۴۰۰

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت تخار، روند پاسخدهی و مساعد مواد غذایی و غیر غذایی را برای بیشتر از ۶۹ خانواده که از سیلاب های شب گذشته متضرر گردیده بودند آغاز کرد.

این کمک ها که با حضور اعضای کمیته ولایتی مبارزه با حوادث تخار صورت گرفت، برای هر خانواده، ۱۳ قلم مواد غذایی و غیر غذایی شامل؛ یک بوری آرد ۴۹، ۲۴ کیلو برنج، ۱۸ کیلو روغن، ۷ کیلو شکر، ۸ کیلو نخود، لوبیا، ۱۵ کیلو مکرونی،سه کیلو نمک،یک کیلو چای، یک تخته لحاف،یک تخته کمپل،یک تخته ترپال، یک باب توزیع شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۳
Background image

۳۳ قلم مواد منفجره ناشده در ولایت پروان کشف و به‌گونه مصون از بین برده شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان با همکاری تیم نهم مؤسسه ماین‌پاکی DAFA، عملیات جست‌وجو و پاک‌سازی مواد منفجره ناشده را در روستای ازباشی اولیای ولسوالی بگرام آن ولایت انجام داد.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۰
Background image

تدویر جلسه اداری هفته‌وار اداره آمادگی مبارزه با حوادث

به اساس تصمیم ماده (۱) مصوبه شماره (۱۵) مورخ ۱۶/۵/۱۴۴۳ شورای وزیران، جلسه اداری هفته‌وار اداره آمادگی مبارزه با حوادث به ریاست محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره و با حضور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

۱۳۶۷۶ مترمربع ساحه در ولسوالی نهرسراج ولایت هلمند از وجود ماین‌ها و مهمات منفجر ناشده پاکسازی و مصئون شد

بر اساس تفاهم‌نامه میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه DRC و با هماهنگی و همکاری ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هلمند، با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه مذکور، ۱۳۶۷۶ مترمربع ساحه. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .