کشف و خنثی سازی مواد منفجر ناشده در ولسوالی میربچه کوت ولایت کابل

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۰:۲۷
تصویر خبر

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل با حمایت تیم تخنیکی مؤسسه ماین‌پاکی AREA، در قریه سیاب چرم‌گر ولسوالی میربچه‌کوت این ولایت، ۴ فیر مرمی هاوان، ۶ فیر مرمی توپ و ۳۵ فیر مرمی داشکه را کشف و به‌گونه مصون از بین برد.

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه مواد منفجرناشده و یا مشکوک، با مسئولین مربوطه تماس بگیرند تا اقدامات لازم به‌منظور جلوگیری از خطرات احتمالی انجام شود.

قابل یادآوری است که به‌منظور حفظ جان و مال مردم، این روند در سطح ولایت برای شناسایی و از بین بردن ماین‌ها و مواد منفجرنشده همچنان ادامه دارد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۶/۲۶ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۲:۳۸
Background image

کشف و خنثی‌سازی چندین مورد مواد منفجر ناشده در ولسوالی مارجه ولایت هلمند

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هلمند با حمایت تیم فنی QRT-11 مؤسسه ماین پاکی AREA، در ولسوالی مارجه تعداد ۲ عدد مرمی ۸۲ میلی‌متری، ۴ عدد RPG7، ۶۳ عدد SPG7، ۱۰ حلقه مین Almms، ۸ عدد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۱:۵۵
Background image

تدویر جلسه اداری هفته‌وار اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

به اساس تصمیم ماده (۱) مصوبه شماره (۱۵) مورخ ۱۶/۵/۱۴۴۳ شورای وزیران، جلسه اداری هفتگی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث تحت ریاست سرپرست الحاج ملا نورالدین ترابی و با حضور رؤسای مرکزی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۱:۳۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان برای ۱۰۰ خانواده زلزله‌زده کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاشده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه کمک‌های بشری AHS، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان با حمایت این مؤسسه، پس از انجام سروی، برای ۱۰۰. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .