وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث: هرچه زودتر زمینه انتقال مواد به بیجاشدگان بهسود فراهم گردد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۴ - ۹:۳۹
44

کابل_۴حمل۱۴۰۰
امروز چهار شنبه، سومین جلسه آنلاین با روئسای ولایتی وزارت به ریاست غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، با حضور مطیع الله صافی، معین مالی و اداری، مسوولین بخش های مختلف این وزارت برگزار و روی چگونگی رسیدگی به بیجاشده گان بهسود، انتقال پول به حساب ریاست های ولایتی و مبارزه علیه فساد اداری بحث صورت گرفت.
در این جلسه ابتدا وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در کنار تشکری از بخش تکنالوژی معلوماتی وزارت، جهت زمینه سازی جلسه های آنلاین از رییسان و مسوولین بخاطر رسیدگی به موقع برای متضررین حوادث مختلف، سپاس گزاری کرده و برای روسای مبارزه با حوادث ولایت های میدان وردک و بامیان هدایت داد تا هرچه زودتر زمینه انتقال مواد به بیجاشده گان بهسود را فراهم نمایند. در کنار این وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث به رییس روابط بین‌الملل این وزارت هدایت داد، که منابع سازمان های همکار را بخاطر کمک به متضررین این ولسوالی، جهت دلجویی آنان بسیج بسازد.
همچنان آقای جیلانی، در مورد مدیریت بهتر خشکسالی صحبت نموده به رییسان ولایتی هدایت سپرد که گزارش سروی ساحه مسوولیت خود را از منظر خشکسالی تا دو هفته آینده به جانب وزارت تسلیم نمایند.
سپس رییسان مبارزه با حوادث ولایت های کنر، غور ، کندهار و سرپل به نماینده گی از زون های شان صحبت نموده خواست ها و پیشنهاد های شان را با رهبری وزارت شریک کردند.
در اخیر، معین مالی و اداری وزارت، پیرامون اسناد محسوبی سال های گذشته و سهمیه بندی پول به ولایت ها صحبت کرده و به مسوولین گفت که به خواست های آنان در چارچوب قانون رسیدگی صورت می‌گیرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۵:۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۳۶۳ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار، با حمایت مالی سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، برای ۳۶۳ خانواده که از اثر بارندگی‌های شدید و سیلاب‌های اخیر در ولسوالی‌های رودات و شینواری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۲۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۵۶ شاگرد بسته‌های مواد زمستانی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاء شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و موسسه WAR child CANDA، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر با حمایت مالی این موسسه، برای ۵۶ شاگرد محل‌های دوستانه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۳:۳۹
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا برای ۱۹۸ خانواده بیجاشده کمک‌های نقدی و غذایی توزیع کرد


ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا، با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP) و همکاری موسسه AWCPO، در ولسوالی‌های ډنډ پټان و څمکنۍ آن ولایت، برای ۱۹۸ خانواده بیجاشده ناشی از جنگ‌های. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .