وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث طی سفر اضطراری جهت رسیدگی به متضررین عازم ولایت پروان شد

rahyab
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۵ - ۷:۳۴
2

(چهارشنبه ۵ سنبله)
محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث صبح امروز جهت رسیدگی به متضررین ناشی از سرازیر شدن سیلاب‌ها در شهر چاریکار عازم ولایت پروان شده، با محترم دگر جنرال فضل الدین عیار والی ولایت و محترم امین‌الله شکوری رئیس شورای ولایتی آن ولایت دیدار نمود‌.
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث همراه با والی ولایت پروان از نقاط آسیب‌دیده در مرکز آن ولایت بازدید نموده، ضمن ابراز همدردی و غم شریکی با متضررین، برای ریاست مبارزه با حوادث ولایت پروان هدایت داد تا روند جستجو و نجات همزمان با پاسخ‌دهی را تسریع ببخشند.
به اساس گزارش ابتدایی ریاست مبارزه با حوادث ولایت پروان از اثر سرازیر شدن سیلاب‌ها در مرکز آن ولایت، متاسفانه به تعداد ۳۰ تن شهید، ۲۰ تن مجروح و ۳۰۰ منزل مسکونی تخریب گزارش شده است.
گفتنی است که تیم‌های صحی و ماشینری جهت پاک‌کاری مسیر و نجات مردم در ساحه اعزام و کار پاک‌کاری و نجات مردم جریان دارد.
 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از وضعیت بیجاشدگان در شهر نو دیدار و غذایی چاشت به آنان توزیع گردید

کابل_ ۲۰ اسد ۱۴۰۰
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، برای بیجاشدگان ناشی از جنگ که در پارک شهر نو جابجا گردیده اند غذایی آماده شده و آب آشامیدنی صحی توزیع نمود.
غلام بهاوالدین جیلانی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

توزیع غذای‌گرم، آب‌آشامیدنی و مواد غیر غذایی برای بیجاشده‌گان در شهر کابل

کابل _ 19 اسد 1400
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شب گذشته، برای 2000خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان، بدخشان، سمنگان، جوزجان و سرپل بیجا و در دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۵۳
Background image

افزایش خشونت‌ها در کشور؛ شماری از بیجاشدگان به کابل پناه آورده‌اند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری می‌گوید که بخاطر رسیدگی به درد و رنج هموطنان آواره و بیجا شده‌ی ما که از ظلم، وحشت، قتل عام، تجاوز به عفت و ناموس، عدم حرمت به حریم خصوصی، باج‌گیری. . .