وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث: برای ۱۴۰ خانواده عودت کننده و متضرر اهل هنود و سیک بسته های غذایی، غیر غذایی و پول نقد توزیع گردد

کابل_۲۱ثور۱۴۰۰
غلام بهاوالدین جیلانی، وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، پس از چاشت امروز در حالیکه محمد قاسم حیدری معین انسجام امور حوادث نیز حضور داشت، با نرندر سنگ خالصه، عضو مجلس نمایندگان، سندپال سنگ خالصه، مشاور ارشد مقام عالی ریاست جمهوری، داکتر انار کلی هنریار، عضو مجلس سنا، منجیت سنگ لامبه، معاون شورای سرتاسری هندوباوران و سیک های افغانستان در دفتر کارش دیدار نموده و روی رسیدگی به متضررین و عودت کننده گان آنان بحث نمودند.
در این دیدار، ابتدا معین انسجام امور حوادث وزارت، پیرامون هدایت مقام عالی ریاست جمهوری صحبت نموده و گفت که هدایت رییس جمهوری این است که برای متضررین اهل هنود و سیک رسیدگی لازم صورت گیرید.
در ادامه نماینده گان اهل هنود و سیک در مجلس نمایندگان و مجلس سنا، روی مشکلات آنان از جمله نبود سرپنا دایمی، عبادتگاهها، مهاجرت آنان و سایر مشکلات شان صحبت کرده و بیان نمودند که بر اثر تلاشی که صورت گرفته، از جمله ۲۰۰ فامیل هندوباور، که به کشور هندوستان پناهنده شده اند، ۵۰ فامیل آن در حال برگشت میباشند و بقیه آنان نیز در صورت فراهم شدن امکانات به کشور بر میگردند. آنان از جانب وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، خواستار رسیدگی به متضررین و عودت کنندگان این قشر جامعه افغانستان گردیدند.
در اخیر وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، روی قربانی های هندو باوران افغانستان در عرصه های مختلف صحبت نموده و گفت که حکومت افغانستان متعهد به تامین عدالت میان اهل هنود و سیک با سایر شهروندان است. وی همچنان به مسوولین هدایت داد تا هرچه عاجل برای آنان رسیدگی صورت گیرد.
بر اساس هدایت، وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، قرار است برای ۱۴۰ خانواده متضرر و عودت کننده اهل هنود و سیک، در ولایت های کابل، غزنی و ننگرهار بسته های غذایی، غیر عذایی و پول نقد توزیع گردد.
