نزدیک به یک هزار خانواده متضرر از سیلاب در جوند ولایت بادغیس کمک های غذایی دریافت کردند

tamim_azimi
پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۷ - ۹:۱۴
News

بادغیس_۷ اسد۱۴۰۰
ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بادغیس در همکاری با سازمان غذایی جهان برای ۹۸۰ خانواده که خانه های شان از اثر سیلاب های ماه ثور سال جاری در ولسوالی جوند آن ولایت به صورت کلی و قسمی تخریب گردیده بود، مواد غذایی کمک کرد.
سهم هر خانواده از این مساعدت ها؛ آرد ۴ بوجی ,۱۸۴ کیلو، روغن ۱۸.۲ لیتر، ۲۵ کیلو دالنخود، مواد مقوی برای خانمهای حامله ۱۵ کیلو، مواد مقوی برای اطفال ۳ کیلو و بیسکویت مقوی ۲.۱ کیلو در نظر گرفته شده بود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۲:۴۵
Background image

آغاز کار ساخت دیوار گبیونی و تغییر مسیر آب دریا به‌منظور حفاظت از منابع حیاتی در ولایت پنجشیر

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، کار ساخت یک دیوار گبیونی در ولسوالی حصه‌اول ولایت پنجشیر رسماً از سوی ریاست آمادگی مبارزه با. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۱:۳۳
Background image

ادامهٔ پاک‌سازی ساحهٔ تولید برق سولری غضنفر گروپ از مواد منفجرناشده در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

بر بنیاد تفاهم‌نامهٔ امضا‌شده میان ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسهٔ ماین‌پاکی DAFA و با هماهنگی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ، مؤسسهٔ یادشده، روند پاک‌سازی ساحهٔ. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۱:۳۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان برای ۶۰ خانواده مستحق کمک‌های نقدی و غیرخوراکی توزیع نمود

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه PU-MAI، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان با حمایت این مؤسسه و سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، پس از. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .