نثار احمد حبیبی به حیث رییس جدید مبارزه با حوادث ولایت پروان معرفی گردید.

faiz_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۲۹ - ۱۴:۴۹
2

در محفلی که امروز به مناسبت معرفی رییس جدید مبارزه با حوادث ولایت پروان برگزار گردیده بود، محترم نثار احمد حبیبی توسط دگرجنرال فضل الدین عیار والی ولایت پروان با حضور داشت، هئیت وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، مسولین ادارات سکتوری، محاسن سفیدان و علمای کرام ولایت پروان معرفی گردید.
آقای عیار ضمن سپاسگزاری از خدمات احمد جاوید ملکیار رییس اسبق مبارزه با حوادث ولایت پروان، تغیر و تبدیلي در نهادهای دولتی را یک امر عادی تلقی نموده گفت: ریاست مبارزه با حوادث یک مسولیت سنگین است و امیدوارم آقای حبیبی در رفع مشکلات مردم کوشش همه جانبه نموده و ابتکار عمل در راستاي مدیریت وقایه و کاهش خطر و رسیدگی به متضررین ناشی از حوادث به خرچ دهند.
بعدن آقای حبیبی نيز از کارکردهای احمد جاوید ملکیار رییس اسبق مبارزه با حوادث سپاسگزاری نموده گفت، نقش ریاست های مبارزه با حوادث، انسجام، بسیج و هماهنگی در بخش های کاهش خطرات حوادث و رسیدگی به آسیب دیده های ناشی از حوادث است. و وعده همکاری همه جانبه در راستای کاهش دهی خطرات و رسیدگی به مردم متضرر ناشی از حوادث را سپرد.
در ادامه نماینده های مردم ضمن تبریکی برای رئیس مبارزه با حوادث ولایت پروان، وعده همكاري همه جانبه به وي دادند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۷:۲۲
Background image

هشدار!

مدت اعتبار: ۱۲-۱۳ ماه حمل سال ۱۴۰۵ هجری شمسی

بر اساس پیش‌بینی‌های ریاست هواشناسی وزارت ترانسپورت و هوانوردی و نهادهای معتبر بین‌المللی، در ولایت‌های کابل، پروان، کاپیسا، پنجشیر، بامیان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۱:۳۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت نورستان روند سروی خانواده‌های بی‌جا شده ناشی از جنگ‌های اخیر را آغاز کرد

بر اساس حکم مقام عالی محترم ریاست‌الوزراء و به هدایت الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت نورستان در مرکز آن ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۲:۹
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۳۵۱ خانواده آسیب‌دیده از زلزله کمک‌های نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا‌شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه افغان‌ها برای فردا (A4T)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با حمایت مالی این مؤسسه، برای ۳۵۱ خانواده. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .